Life

Monica și Ramona Gabor, afaceri în Monaco. Cum s-au fotografiat cele două surori: “În sfârșit aici!”

Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit la Monte Carlo, Monaco, acolo unde au călătorit în interes de afaceri. Iată cum s-au fotografiat cele două surori.
02.06.2022 | 15:36
Monica si Ramona Gabor afaceri in Monaco Cum sau fotografiat cele doua surori In sfarsit aici
Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit în Monaco. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit din nou, de data aceasta într-o călătorie de afaceri în Monaco. Cele două vedete s-au filmat și au postat imagini pe rețelele de socializare.

Monica și Ramona Gabor au afaceri în Monaco

Ramona Gabor a postat câteva imagini și clipuri video din Monte Carlo, acolo unde se află pentru afaceri.

ADVERTISEMENT

Sora ei, Monica Gabor, a venit tocmai din SUA pentru a-i fi alături Ramonei. Aceasta din urmă a ales o ținută albă, dar elegantă, în timp ce fosta lui Irinel Columbeanu a purtat o ținută fucsia, cu fustă mini.

“În sfârșit aici! Sora mea superbă.”, a scris Ramona Gabor în dreptul unei imagini cu Monica. Cele două sunt cazate la un hotel luxos, așa cum se poate vedea și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Ramona și Monica Gabor
Ramona și Monica Gabor s-au întâlnit la Monaco. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

La rândul ei, Monica Gabor a distribuit pe Instastory imaginile postate de sora ei mai mică.

Ramona Gabor are o afacere cu un parfum lansat chiar de ea și cu care a dat lovitura în Dubai, cu ceva timp în urmă, acolo unde este stabilită de câțiva ani.

Ramona Gabor și Mr. Pink, împreună în Dubai, în interes de afaceri

Ramona Gabor și Mr. Pink, iubitul Monicăi, au colaborat la afacerea miliardarului de origine chineză. Recent, cei doi au fost surprinși într-o destinație de lux fără Monica.

ADVERTISEMENT

Partenerul Monicăi Gabor are o înțelegere cu Sheeraz Hasan, regizor și câștigător al unui prestigios premiu de la Bollywood. Cei doi au o afacere împreună, o companie pentru promovarea vedetelor și a brandurilor, modalitatea de plată fiind criptomonedele.

Aceștia au organizat evenimente în Malibu și Los Angeles pentru a-și promova afacerea. Celor doi li s-a alăturat ulterior și Ramona Gabor, care i-a condus la Dubai, pentru a-și promova și acolo afacerea.

ADVERTISEMENT

După aceea, miliardarul și partenerul său de afaceri au plecat spre Monaco, acolo unde se află acum și Monica și Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT
Tags: