Life

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Cele două au mers direct la sala de sport

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai și au mers direct la sala de sport. Cele două surori au postat mai multe imagini și clipuri video pe rețelele sociale.
11.04.2022 | 14:33
Monica si Ramona Gabor sau revazut in Dubai Cele doua au mers direct la sala de sport
Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica (34 de ani) și Ramona Gabor (33 de ani) s-au reunit în Dubai, acolo unde aceasta din urmă are o afacere de succes cu parfumuri. Fosta lui Irinel Columbeanu, care este stabilită în SUA de ani buni, a mers în capitala luxului pentru a-i fi alături surorii ei.

Monica și Ramona Gabor, reuniune în Dubai

Surorile Gabor au mers împreună la sala de sport în Dubai, acolo unde Ramona este stabilită de câțiva ani. Cele două se vizitează atunci când au ocazia și petrec momente de neuitat împreună.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor este fotomodel în Dubai, imaginea unor branduri de renume, dar deține și o afacere cu parfumuri, care îi aduce câștiguri uriașe.

Deși locuiesc departe una de cealaltă, ambele au grijă să se viziteze regulat. Monica Gabor este cea care a venit din SUA, acolo unde locuiește alături de Mr. Pink și Irina Columbeanu.

ADVERTISEMENT

„O primire călduroasă ca întotdeauna. Ramona Gabor e sora mea mai mică pe care chiar o iubesc.

Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine.”, a scris Monica Gabor pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Ramona.

ADVERTISEMENT
Monica și Ramona Gabor
Monica și Ramona Gabor, împreună la sala de fitness. Sursa foto: Instagram

Recent, Ramona Gabor a lansat o nouă linie de parfumuri, așa că sora ei a venit tocmai din SUA ca să o susțină.

Surorile Gabor se simt bine împreună de fiecare dată când se întâlnesc, lucru care se poate observa și în imaginile pe care le postează pe paginile lor de Instagram. Cele două merg împreună la diverse evenimente și la restaurante exclusiviste.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a avut grijă să-i ofere Monicăi o primire călduroasă și a așteptat-o cu flori și cadouri scumpe. Amândouă au postat numeroase imagini pe Instastory, dovadă că se distrează de minune în capitala luxului.

ADVERTISEMENT
Tags: