Life

Monica Tatoiu a dezvăluit dieta cu care a slăbit un kilogram pe zi: “Nu se ține decât maximum la două luni”

Monica Tatoiu a dezvăluit care este dieta cu care a slăbit un kilogram pe zi, cu mult timp în urmă. Nu este pentru oricine.
11.12.2022 | 16:02
Monica Tatoiu a dezvaluit dieta cu care a slabit un kilogram pe zi Nu se tine decat maximum la doua luni
Cum a reușit Monixa Tatoiu să slăbească în doar câteva zile. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu (66 de ani) a vorbit despre dieta care a făcut minuni pentru ea cu ani în urmă, atunci când a fost nevoită să slăbească într-un timp destul de scurt. Dieta este una dificil de ținut, însă a ajutat-o pe afaceristă la momentul respectiv.

Dieta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi

Femeia de afaceri arată foarte bine la 66 de ani și a reușit să scape de kilogramele în plus acum ceva timp cu ajutorul unei diete stricte, dar care a dat rezultate. Este o dietă care trebuie ținută cel mult o dată la câteva luni.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre dieta balerinei, pe care fosta patroană de la Oriflame România a ținut-o cu mai bine de un deceniu în urmă, înainte de a pleca în SUA.

“Mă urc pe cântar în fiecare dimineață. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat rețetă balerinei în 2010, înainte de a merge la New York.

ADVERTISEMENT

Niciodată, nimeni nu pleacă în America și vine cu două kilograme mai puțin. Nu poți mânca cât te obliga rețeta.

Tot mă întreabă lumea cum e rețeta asta. Nu se ține decât maximum la două luni.”, a dezvăluit Monica Tatoiu, potrivit anamariavesile.net.

ADVERTISEMENT

În continuare, afacerista a explicat în ce constă această dietă. Monica Tatoiu se trezea în fiecare dimineață la 8 și mânca un ou fiert tare.

Se poate consuma și cafea, însă fără zahăr. Dieta se ține patru zile, iar în acest timp este foarte importantă hidratarea.

ADVERTISEMENT

“Patru zile se ține cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E românesc, costă cinci lei, îl găsiți la orice farmacie.

La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beți apa, un litru jumate – doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de brânză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncați carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline și lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a continuat femeia de afaceri.

Monica Tatoiu a precizat că femeile care țin această dietă pot slăbi un kilogram pe zi. Cu toate acestea, este destul de strictă, iar în primele zile pot apărea dureri de cap, după cum a explicat afacerista cu ceva timp în urmă.

Boala care îi dă bătăi de cap Monicăi Tatoiu

Afacerista a vorbit despre boala cu care se confruntă de mai bine de 40 de ani. Este vorba de psoriazis, afecțiune pe care a moștenit-o de la tatăl ei și pe care i-a transmis-o și fiului.

Nu există leac pentru această boală. Singura soluție a Monicăi Tatoiu este să se expună la soare, așa că merge anual în Caraibe, cum a făcut și de data aceasta.

ADVERTISEMENT