Life

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei fericite. Ce spune afacerista despre infidelitate

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei fericite. Femeia de afaceri este căsătorită de 34 de ani cu soțul ei, Victor.
17.08.2021 | 10:56
Monica Tatoiu a dezvaluit secretul casniciei fericite Ce spune afacerista despre infidelitate
Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei fericite. Ce spune afacerista despre infidelitate. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericire. Ea și soțul ei, Victor, sunt căsătoriți de 34 de ani și au o relație echilibrată. Acesta a povestit cum au ajutat-o greșelile din trecut să învețe să-și întrețină căsnicia.

Femeia de afaceri se află la al treilea mariaj și durează de mai bine de trei decenii. Monica Tatoiu a avut probleme în primele două căsnicii, însă acestea au ajutat-o să devină ceea ce este astăzi.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dezvăluit secretul căsniciei fericite. Ce spune afacerista despre infidelitate

Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite. Afacerista are un mariaj de 34 de ani cu soțul ei, Victor, însă a mai fost căsătorită de două ori înainte.

Femeia de afaceri a recunoscut faptul că au existat probleme în primele două căsnicii, însă acestea au ajutat-o să-și dea seama cum să întrețină relația cu soțul.

ADVERTISEMENT

„Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți.

Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.

ADVERTISEMENT

Ca să fie și suficientă condiția, este nevoie de rugăciunile părinților ‘temelia caselor copiilor’”, a declarat Monica Tatoiu pentru CIAO.ro. 

Aceasta a mai spus că le mulțumește femeilor care au încercat să-i „fure” soțul, însă acest lucru s-a întâmplat în primele două mariaje. Monica Tatoiu a realizat, mai târziu, că ar fi fost nefericită cu acei bărbați dacă ar fi continuat relația.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta a precizat că actualul soț nu a înșelat-o, însă asta nu înseamnă că este lipsit de alte defecte.

„(…) Privind în urmă știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi (…)

Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sura citată.

Ce spune Monica Tatoiu despre valul patru al pandemiei de Covid-19

Întrebată ce părere are despre valul 4 al pandemiei de coronavirus, Monica Tatoiu consideră că acesta va afecta persoanele tinere și nevaccinate. Afacerista a spus că se va vaccina cu a treia doză atunci când va fi posibil.

„Valul 4 va afecta oamenii mai tineri și nevaccinați. Nu este un virus natural și nu va dispărea până în toamna lui 2022.

Vor urma restricții pentru nevaccinați care vor limita mobilitatea. Eu mă vaccinez cu doza 3 când va fi posibil. Urmez modelul Israel”, a declarat Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT