Life

Monica Tatoiu a fost umilită în vacanța din Caraibe. Nu i-a venit să creadă unde a ajuns: ”Niște nenorociți”

Monica Tatoiu, concediu de coșmar în Caraibe. Femeia de afaceri a povestit întreaga experiență neplăcută din urmă cu puțin timp.
13.01.2023 | 17:49
Monica Tatoiu a fost umilita in vacanta din Caraibe Nu ia venit sa creada unde a ajuns Niste nenorociti
Monica Tatoiu, concediu de coșmar în Caraibe. Femeia de afaceri a povestit întreaga experiență. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fosta profesoară de matematică a dezvăluit că a fost umilită în vacanța din Caraibe. Nu i-a venit să creadă unde a ajuns, după ce luni, 9 ianuarie 2023, a ales să zboare cu o companie locală de pe o insulă pe alta.

Monica Tatoiu, concediu de coșmar în Caraibe. Femeia de afaceri a povestit întreaga experiență

Monica Tatoiu i-a catalogat pe reprezentanții firmei de aviație din Caraibe ca fiind „niște nenorociți”. Vedeta are și un sfat pentru cei care doresc o vacanță exotică și le propune să se bazeze numai pe companiile de încredere.

ADVERTISEMENT

Ceea ce urma să fie un zbor de 2 ore între insule a devenit o călătorie de aproximativ 12 ore. Din păcate, blondina a trecut și prin altă situație nefericită, bagajele sale și ale soțului, Victor Tatoiu, pierzându-se.

„A fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion.

ADVERTISEMENT

Ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute.

Sfatul meu este: «nu circulați cu avioane între insule», companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit.

ADVERTISEMENT

Deci, mai bine companii serioase de linie care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu, relație de 40 de ani cu soțul său, Victor

Monica Tatoiu și partenerul său de viață, Victor, sărbătoresc zilele acestea 40 de ani de când formează un cuplu. Cei doi au trecut peste faptul că unul dintre bagajele cu care au plecat în călătorie a fost deschis, deși avea lacătul pus.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, femeia de afaceri se bucură de vremea frumoasă și de mâncarea bună din Caraibe, acolo unde merge de o perioadă destul de lungă și unde se întoarce cu mare plăcere de fiecare dată.

ADVERTISEMENT