Life

Monica Tatoiu a recunoscut! Și-a înșelat partenerii pe care i-a avut în tinerețe. Ce spune despre căsnicia de 39 de ani cu Victor

Femeia de afaceri, Monica Tatoiu are o căsnicie fericită de 39 de ani cu soțul ei, Victor Tatoiu. Spune că și-a înșelat partenerii în tinerețe, dar nu și pe tatăl copilului ei.
21.08.2022 | 17:50
Monica Tatoiu a recunoscut Sia inselat partenerii pe care ia avut in tinerete Ce spune despre casnicia de 39 de ani cu Victor
Monica Tatoiu nu și-a înșelatul soțul, dar și-a înșelat alți parteneri. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri, Monica Tatoiu a fost invitată la emisiunea online a cântăreței Oana Radu, intitulată „Detectorul de minciuni”. Vedeta a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că și-a înșelat partenerul atunci când a fost mult mai tânără. Însă, tatou susține că niciodată nu a călcat strâmb de când s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, tatăl copilului său.

Monica Tatoiu și-a înșelat partenerii în tinerețe

Monica Tatoiu susține că după ce a devenit mamă și l-a născut pe fiul ei, femeia de afaceri nu s-a mai uitat niciodată după alt bărbat. În trecut, ea a dezvăluit că și-a înșelat partenerii, dar spune că nu a fost prinsă niciodată de aceștia. În plus, aceasta mai afirmă că pe soțul ei nu l-a înșelat.

ADVERTISEMENT

„După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a declarat femeia de afaceri, Monica Tatoiu, în emisiunea din mediul online, a Oanei Radu.

Ce a pățit vedeta cu un iubit

Totuși, Monica Tatoiu și-a amintit că la vârsta de 22 de ani, înainte de a se căsători cu primul soț, ea a avut o aventură cu un bărbat mult mai tânăr pe care l-a cunoscut în București.

ADVERTISEMENT

Partenerul ei din perioada respectivă a prins-o pe femeia de afaceri, însă a fost domn și a acoperit-o în fața tânărului pe care ea abia ce îl cunoscuse. Atât de mult a iubit-o acesta.

”M-a prins unul… iubitul înainte de primul soț, logondicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic.

ADVERTISEMENT

Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe.

Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani.

ADVERTISEMENT

I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a povestit Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT