Life

Monica Tatoiu, anunț neașteptat la 38 de ani de căsnicie: „Nu este legal să o faci fără un partener”

03.01.2021 | 16:40
Monica Tatoiu anunt neasteptat la 38 de ani de casnicie Nu este legal sa o faci fara un partener
Monica Tatoiu, de 38 de ani cu același bărbat. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este una din cele mai fericite antreprenoare din România. A realizat tot ce și-a dorit în viață, iar una din marile sale bucurii este faptul că a rezistat timp de 38 de ani alături de soțul ei, căreia i-a dedicat câteva cuvinte extrem de frumoase.

Fosta patroană Oriflame România și una din cele mai cunoscute profesoare de matematică de la noi a ținut să îi dedice un text emoționant soțului ei, alături de care își trăiește bătrânețea așa cum a visat dintotdeauna, ținând-o într-o boemie continuă.

ADVERTISEMENT

Afacerista a făcut un anunț neașteptat, plin de emoție, la aproape 40 de ani de la nunta cu Victor (n.r.: cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 1988) publicând o imagine de acum 9 ani cu soțul ei.

Monica Tatoiu, mesaj emoționant adresat soțului ei, Victor

„Au trecut 9 ani de la poză. Sunt 38 de ani de când pe pârtie am întâlnit un prieten pentru o viață. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupți în tranșee, clădești adăposturi, spate în spate te ferești de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când ești dărâmat de supărări.

ADVERTISEMENT

O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener.Care îți dă aer atunci când s-a terminat butelia”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

monica tatoiu
Monica Tatoiu a distribuit o amintire de acum 9 ani cu soțul ei. Foto: Facebook

Afacerista a găsit partenerul vieții sale după o altă căsătorie

„Trebuie să te bazezi pe el și el pe tine. Chiar dacă câteodată fuge după o broască țestoasă și tu după un pește colorat. Important este să îți găsești coechipierul care înțelege importanța siguranței în echipă. Până îl găsești mai rămâi fără aer. La tinerețe se poate. Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viață”, a completat femeia de afaceri.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a mai fost căsătorită o dată, cu Radu Stoenescu, în anul 1977, însă relația care a maturizat-o cel mai puternic din punct de vedere emoțional este cea cu care își petrece viața de aproape patru decenii.