Life

Monica Tatoiu, concluzie amară după moartea mamei sale: „Nici eu nu aș mai vrea să trăiesc în lumea asta mizerabilă”

Monica Tatoiu a vorbit despre moartea mamei sale în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a tras o concluzie destul de dramatică.
11.10.2022 | 16:04
Monica Tatoiu concluzie amara dupa moartea mamei sale Nici eu nu as mai vrea sa traiesc in lumea asta mizerabila
Monica Tatoiu, femeie de afaceri. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe mama ei, care s-a stins din viață în urma unei ocluzii intestinale netratate la timp.

Monica Tatoiu: „Nici eu nu aș mai vrea să trăiesc în lumea asta mizerabilă”

Fosta patroană Oriflame România a dezvăluit care au fost ultimele cuvintele pe care i le-a zis femeia care i-a dat viață, într-o scurtă intervenție telefonică la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu are ce să le reproșeze medicilor care s-au ocupat de ea, având doar cuvinte de laudă pentru doctorii care au tratat-o. Dacă femeia ar fi mers mai din timp la spital, probabil că încă Monica s-ar fi bucurat de ea.

„A avut o ocluzie intestinală netratată la timp. Colectivul impecabil. Tata lucra acolo în tinerețe. Mama s-a stins acolo pentru că a plecat prea târziu. Nici eu nu aș mai vrea să trăiesc în lumea asta mizerabilă”, a mărturisit Monica Tatoiu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a fost întrebată de Cristi Brancu care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit din gura mamei sale, iar afacerista l-a luat prin surprindere pe prezentator.

Care sunt ultimele cuvinte pe care i le-a spus mama ei

„Mi-a zis: Sunt fericită că l-am găsit pe Dumnezeu, cam târziu, dar măcar la sfârșit”, a spus cu vocea tremurândă Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a declarat ieri, 10 octombrie, că mama ei și-a dorit să nu se mai chinuie pe pământ, motiv pentru care se bucură că a ajuns acolo unde și-a dorit.

„Mama este acolo unde și-a dorit întotdeauna, lângă Maica Domnului și mă bucur pentru ea”, a declarat Tatoiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mama Monicăi Tatoiu a murit la un spital din Timișoara, la vârsta de 89 de ani. Aceasta a fost operată din cauza unor afecțiuni cu care se lupta de cinci ani încoace, iar pe lângă asta avea și probleme cu picioarele și s-a confruntat și cu Covidul în primăvara acestui an.

ADVERTISEMENT