Life

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre prima relație. Ce i-au spus medicii după ce a născut

Monica Tatoiu a făcut mai multe dezvăluiri din viața privată. Cunoscuta femeie de afaceri a povestit despre primul iubit, dar și cum a reușit să devină mamă de băiat.
29.03.2022 | 08:50
Monica Tatoiu dezvaluiri despre prima relatie Ce iau spus medicii dupa ce a nascut
ADVERTISEMENT

Fosta directoare a unei companii de produse cosmetice a făcut mai multe afirmații despre prima relație, care a fost una toxică într-un final pentru că vedeta dorea altceva. Despărțirea l-a făcut pe bărbat să o amenințe că îi ia viața.

Monica Tatoiu, relație toxică cu un fost iubit. Ce a povestit despre nașterea fiului său, Victor

Monica Tatoiu nu poate uita prima dragoste, dovadă că o perioadă destul de lungă a revenit la acesta după aproape fiecare relație eșuată. Blondina a luat decizia de a pune punct prima oară pentru că fostul iubit îi era inferior financiar.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt pasională, prima iubire nu se uită, chiar dacă nu e cu finalizare. Nu era capabil să facă bani, eu eram cheltuitoare dintotdeauna. Am zis că e slab, că nu e de mine, că o să îl umilesc. Mi-a zis: «Dacă nu rămâi cu mine, te omor!»

A venit și mi-a pus cuțitul la gât și a spus: «Ori cu mine, ori murim împreună». Eu am început să râd cu cuțitul la gât. Și eu nebună… Și am început să îl fac în toate felurile”, a povestit Monica Tatoiu în emisiunea „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

În momentul de față femeia de afaceri este la al treilea mariaj. Vedeta este căsătorită cu Victor Tatoiu, pe care l-a cunoscut în urmă cu 39 de ani și alături de care a reușit să devină mamă pentru prima oară, după multe încercări.

Monica Tatoiu, momente dureroase la nașterea fiului său

Fosta profesoară de matematică a dezvăluit ce i-au spus cadrele medicale în clipa în care a născut, asta pentru că fiul său a venit pe lume înainte de termen. Afacerista a născut prin cezariană, lucru care ar fi putut să o coste propria viață.

ADVERTISEMENT

„Eram tâmpită, eram idioată. Și l-am scos (înainte de termen n.r) și era să moară copilul. S-a născut cu un plămân care nu e…. Trebuia să se nască pe 15 aprilie, dar s-a născut pe 29 martie. Plămânul la băieți se dezvoltă în ultimul segment de sarcină.

Nu știam, că eu nu mai rămăsesem niciodată însărcinată. Și în momentul ăla mi-a zis (doctorul n.r) că dacă a mers o dată, o să mai rămân gravidă, dar copilul moare până mâine dimineață. Și eu era să mor la anestezie.

ADVERTISEMENT

Bărbatul meu a alergat după anestezistă, era să o omoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. A doua zi copilul nu mai avea nimic, și-a revenit. După două zile am ieșit din maternitate.

Medicii au spus că a fost un miracol. Stăteam seara să ne luăm rămas-bun de la copil și dimineața copilul nu a mai avut nimic”, a mai spus Monica Tatoiu, în aceeași emisiune de pe Youtube.

ADVERTISEMENT