Life

Monica Tatoiu, față în față cu Denise Rifai: „Nimic nu mă reduce la tăcere!”

Monica Tatoiu este următoarea invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.
07.10.2021 | 12:43
Monica Tatoiu fata in fata cu Denise Rifai Nimic nu ma reduce la tacere
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu va putea fi urmărită în următoarea ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Prezentatoarea TV a pregătit întrebări fără perdea pentru femeia de afaceri.

Afacerista este o prezență des întâlnită pe micile ecrane, la diverse emisiuni TV. Interviul cu Monica Tatoiu va putea fi urmărită duminică, 10 octombrie 2021, de la ora 22.45, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este invitată la emisiunea lui Denise Rifai

Denise Rifai îi va adresa unele dintre cele mai grele întrebări uneia dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Monica Tatoiu este următoarea invitată a vedetei și a acceptat să-i răspundă la cele 40 de întrebări.

În vârstă de 65 de ani, Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute afaceriste. A fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice mai bine de zece ani, în perioada 1996 – 2008.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu mă reduce la tăcere!”, exclamă Monica Tatoiu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Prezentatoarea TV îi va adresa afaceristei câteva întrebări destul de incomode legate de viața personală, sentimentală și profesională.

ADVERTISEMENT

Unele dintre întrebări sunt mai sensibile, cum ar fi cea legată de tatăl afaceristei. „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”, este doar una dintre cele mai grele întrebări.

„V-ați mai căsători pentru un buletin de București?”, „De ce vă plac bărbații cu bani?”, „Urâți femeile din România?”, „De ce vă cumpărați mâncarea din străinătate?”, „V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”,  „Sunteți spaima cartierului?”, sunt alte întrebări delicate pregătite de Denise Rifai pentru interviul cu Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Cine este Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. A fost directorul uneia dintre cele mai apreciate companii internaționale de cosmetice mai bine de un deceniu.

Este una dintre pensionarele de lux ale României și face diverse activități de când s-a retras din lumea afacerilor. Este căsătorită cu Victor Tatoiu de mai bine de trei decenii. Cei doi și-au unit destinele în 1988, bărbatul fiind cel de-al doilea soț al fostei afaceriste.

Monica Tatoiu are o pensie mare de la statul român și muncește încă de la 16 ani. Aceasta susține că veniturile mari pe care le primește lunar sunt datorate activității profesionale și faptului că a avut toate veniturile trecute în cartea de muncă.

Cu un doctorat în Matematică, Monica Tatoiu mai muncește și acum și oferă meditații online.

„Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe Skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace.

Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a dezvăluit Monica Tatoiu în cadrul unui interviu pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT