Life

Monica Tatoiu, idei mărețe dacă ar fi președintele României. Ce schimbări ar face femeia de afaceri

Monica Tatoiu a dezvăluit ce schimbări ar face dacă ar fi președintele României. Femeia de afaceri are în plan idei mărețe.
24.10.2022 | 09:53
Monica Tatoiu idei marete daca ar fi presedintele Romaniei Ce schimbari ar face femeia de afaceri
Ce ar face Monica Tatoiu dacă ar fi președintele României. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu ar face schimbări importante dacă ar fi președintele României. Afacerista a dezvăluit ideile pe care le-ar aplica dacă ar ajunge vreodată în această postură.

Ce ar face Monica Tatoiu dacă ar fi președintele României

Fosta patroană de la Oriflame România este de părere că această criză economică din România va dura până în 2025, însă recuperarea și mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a vorbit despre schimbările pe care le-ar face dacă ar fi președintele României.

Primul lucru pe care l-ar face femeia de afaceri ar fi să revină la piața reglementată de energie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Monica Tatoiu ar impune un impozit minimal pentru companiile cu maximul 5 angajați. O altă schimbare pe care ar face-o afacerista ar fi să impună alegerea avocatului poporului prin vot direct, dar și alegeri locale în două tururi.

“Dacă aș avea putere, primul lucru ar fi întoarcerea la piața reglementată de energie, decuplarea de la burse. Introducerea unui impozit minimal pentru companii cu maximum 5 angajați.

ADVERTISEMENT

Reducerea la jumătate a ministerelor și personalului tesa din administrație, alegerea avocatului poporului prin vot direct.

Alegeri locale în două tururi, pierderea pensiilor speciale pentru condamnații pentru corupție inclusiv plagiat. Introducerea plății pentru cei din penitenciare.”, a declarat afacerista pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă va mai pleca în vacanțe, așa cum merge în fiecare an, Monica Tatoiu a spus că va călători atât cât va putea.

Monica Tatoiu și-a pierdut mama de curând

În urmă cu două săptămâni, mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață, chiar la câteva zile de când a fost operată. Femeia de afaceri a fost foarte afectată de pierderea celei care i-a dat viață și care a învățat-o atât de multe lucruri.

Credința era foarte importantă pentru mama afaceristei, pe care i-a insuflat-o și fiicei sale.

Aceasta trebuie să se descurce singură acum, însă rămâne cu sfaturile și învățăturile mamei sale.

“Am moștenit de la Mama Dica credința că nu sunt singură pe lume. Că El vede când fac bine și mă ridică și vede când mă abat de la calea Lui. Și mă corijează cu dragoste de părinte să găsesc drumul înapoi.

Mama se ruga pentru mine și mă corija când o luam razna. Acum trebuie să trăiesc din depozitele pe care le-a făcut ea pentru mine.

Simt ceea ce simt elevii dintr-a patra când se despart de Doamna învățătoare.”, a mai declarat Monica Tatoiu pentru sursa citată mai sus.

Deși îi este greu după această pierdere, Monica Tatoiu știe că mama ei se află acolo unde și-a dorit dintotdeauna, adică aproape de Divinitate.

ADVERTISEMENT