Life

Monica Tatoiu îl taxează pe George Buhnici în “scandalul vergeturilor”: “Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă”

Monica Tatoiu desființează declarațiile controversate făcute de George Buhnici despre femeile cu vergeturi și celulită. Afacerista susține că îl suspectează de reclamă și că trece printr-o criză.
18.07.2022 | 18:25
Monica Tatoiu il taxeaza pe George Buhnici in scandalul vergeturilor Daca eram sotia lui ii dadeam una dupa ceafa
Monica Tatoiu îl desființează pe George Buhnici pentru declarațiile controversate de la Neversea. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

George Buhnici a scandalizat opinia publică cu declarațiile controversate pe care le-a făcut la adresa femeilor cu vergeturi care-și expun trupul la soare, pe litoral. În încercarea de a-și complimenta soția, pe Lorena, fosta vedetă Pro Tv a jignit femeile cu vergeturi și celulită pe care le-a trimis la sală. El a spus despre soția lui că arată ca o minoră și a recunoscut că vine la mare să vadă „piele fără vergeturi”. Feministă de felul său, Monica Tatoiu sare în apărarea femeilor și îl taxează pe George Buhnici pentru derapajul făcut la adresa femeilor.

Monica Tatoiu, despre declarațiile controversate făcute de George Buhnici: “Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Sunt lucruri care nu se fac”

Monica Tatoiu reacționează după ce fosta vedetă Pro TV, George Buhnici, a făcut declarații controversate la Festivalul Neversea, despre femeile care nu sunt într-o formă fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

”Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac”, a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

”Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi”

Monica Tatoiu susține că îl suspectează pe George Buhnici că a vrut să își facă reclamă. Feneia de afaceri spune că reclama negativă este bună până la un punct, pentru că ar putea pierde contractele pe care le are. În plus, ea asociază afirmațiile făcute cu declarațiile unui șef de la revista Playboy, din anii 2000, care a stârnit un adevărat scandal după ce a publicat un articol cu titlul “Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme”.

ADVERTISEMENT

Mai multe organizații pentru drepturile omului au ieșit atunci în strada, încât directorul edițiilor internaționale ale companiei americane “Playboy”, David Walker, a sosit la București pentru a aplana lucrurile.

”În același timp, pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus ”Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme” și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite.

ADVERTISEMENT

Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. Altfel, am înțeles că e un om mișto din alte puncte de vedere”, a mai declarat Monica Tatoiu, pentru FANATIK. 

”Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei ”

Monica Tatoiu a mai spus că soția lui George Buhnici ar trebui să reacționeze, pentru a salva numele familiei. Afacerista mai crede că Buhnici trece prin criza bărbatului ajuns la 40 de ani.

ADVERTISEMENT

La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face! Lucrurile se fac până la un anumit punct. Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei”, a mai declarat Monica Tatoiu.

George Buhnici: ”Dacă o spune un comediant, e umor?”

George Buhnici a avut o primă reacție după ce a spus că soția lui, Lorena, arată ca o ”minoră”, lucru pe care l-a evidențiat și în trecut. Acum însă, fosta vedetă Pro TV a recunoscut că vine pe litoral să vadă „piele fără vergeturi”.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. O persoană obeză nu alege să fie obeză. 

E treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate”, a scris George Buhnici pe blogul personal.

Derapajul lui a fost semnalat și criticat pe social media de cei care i urmăreau paginile, precum Cristina Bălan, care a fost deranjată de declarațiile lui.

Lorena, soția lui George Buhnici, i-a luat apărarea partenerului de viață prin intermediul unei imagini postate la început de săptămână.

De ce a plecat George Buhnici de la Pro TV, în urmă cu trei ani

George Buhnici a uimit pe toată lumea cu decizia lui de a renunța la televiziune și la emisiunea „iLikeIT”, după 8 ani de Pro TV. Acesta a explicat decizia lui.

”Am luat decizia să aloc și ultima bucată de timp pe care o alocam televiziunii și să o aduc de pe televiziune în online, pentru că am ales schimbarea, să evoluez cu acest pas către digitalizare și să îmi urmăresc publicul. Acesta este motivul. Este cât se poate de simplu, nu a fost o chestie de tensiune, de scandal. Am simțit că pot evolua mai bine și pot urmări mai bine publicul pe digital într-un loc în care suntem mai adaptabili, mai rapizi, mai disponibili în a experimenta, față de televiziune unde regulile sunt scrise de multă vreme și industria aceasta a televiziunii este destul de reticentă la schimbare”, a declarat Buhnici pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT