Life

Monica Tatoiu, imagini de pe plaja din Panama. Cum arată în costum de baie la 64 de ani

27.04.2021 | 08:40
Monica Tatoiu imagini de pe plaja din Panama Cum arata in costum de baie la 64 de ani
Monica Tatoiu, imagini de pe plaja din Panama. Cum arată în costum de baie la 64 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu se bucură de o vacanță de senzație înainte de sărbătorile de Paște, dovadă chiar imaginile de pe plaja din Panama. Femeia de afaceri arată extraordinar în costum de baie, deși a împlinit vârsta de 64 de ani. 

Vedeta savurează viața la intensitate maximă și se bucură de toată experiența din concediu, mărturisind momentele la care a luat parte până acum. Afacerista se menține în formă maximă și nu poate trece neobservată pe plajele îndepărtare de țară.

ADVERTISEMENT

Adoră să se bronzeze în special în străinătate, acolo unde merge frecvent. Monica Tatoiu nu se sfiește să vorbească despre cele mai frumoase clipe din viața sa, dezvăluind la un moment dat că a făcut plajă goală, alături de partenerul ei de viață.

Monica Tatoiu, distracție în vacanță. S-a pozat în costum de baie

„Eram doar eu cu Victor, pescărușii și peștii când am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiștii. Știi ce mișto e să faci baie fără costum?!”, a povestit la un moment dat Monica Tatoiu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Blondina se bucură de adrenalină ca la 20 de ani și este extrem de fericită atunci când merge în vacanță. Vedeta adoră să viziteze locuri exotice și însorite, unde se poate simți minunat pentru că nu este cunoscută de nimeni peste hotare.

Monica Tatoiu, în costum de baie, în vacanță
Monica Tatoiu, în costum de baie, în vacanță. Sursa foto: Facebook.com

„Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizației. Doar simfonia valurilor. Astăzi am văzut niște pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, și o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau.

ADVERTISEMENT

Și o murenă mare și verde, care păzea un pui de rechin. Și un «stol» de pisici de mare zburătoare. Și am prins la întoarcere o furtună de nota 10.

Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte.  Ca să experimentezi trebuie să lași la o parte frica. Puțină inconștiență și mori fericit…”, a povestit Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a fost recent într-o vacanță în Curaçao, iar acum este în Panama. Sărbătorile de Paște vor fi sărbătorite de vedetă în țară, Monica Tatoiu întorcându-se în România cu câteva zile înainte de Învierea Mântuitorului.

ADVERTISEMENT