Life

Monica Tatoiu, momente grele în Italia! A avut nevoie de ajutor

30.07.2020 | 20:13
Monica Tatoiu momente grele in Italia A avut nevoie de ajutor
ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuie să fie o excursie relaxantă la Veneția s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Monica Tatoiu, după ce un hoț a lăsat-o fără portofel. S-a întâmplat chiar în timp ce fosta directoare a companiei Oriflame România se plimba liniștită pe străzile superbului oraș italian alături de soțul său.

Activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent prietenii virtuali cu toate peripețiile pe care le întâmpină, controversata femeie de afaceri nu a uitat să împărtășească nici această întâmplare nefericită. Din fericire, după câteva momente de panică, a reușit să își recupereze actele furate.

ADVERTISEMENT

Și nu oricum, ci prin bunăvoința unui alt român, rezident în Veneția, căruia a ținut să-i mulțumească public pentru ajutor. În ciuda acestui incident nefericit, scurta escapadă din Peninsulă a continuat în orășelul Pistoia.

Monica Tatoiu, clipe de coșmar în Veneția. A rămas fără portofel

„Ieri (n.r. joi) mi-au furat portofelul cu acte la Veneția. Astăzi l-am recuperat prin bunăvointa unui domn român,rezident în Veneția, care l-a găsit și m-a anunțat.

ADVERTISEMENT

Domnule Ichim sunt mândră că suntem conaționali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”, a povestit Monica Tatoiu într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Pistoia..Orașul patronat de St Jaques de Compostella.cO parte din moaștele Sfântului sunt în Domul ridicat pe ruinele edificiului din secolul 12. Pe 25 iulie este ziua Sfântului. De obicei este un turnir la fel ca la Siena.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta încă se discută despre procesiunea din seara de 24, din cauza virusului. Între timp ne mulțumim cu Fiat 500. Mașina din poză a fost produsă în doar 50 de exemplare caroseria Ghia ( disparută în 2001)”, a mai scris aceasta, în momentul în care a ajuns în superbul orășel din Toscana.

A primit o veste tristă chiar la întoarcerea în țară

După luni întregi de izolare în Reunion, insula exotică franceză din Oceanul Indian, Monica Tatoiu a revenit în țară, însă bucuria i-a fost umbrită de o veste tristă. Femeia de afaceri a aflat că Dodo, una dintre pisicile sale, s-a stins din viață la vârsta de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Am ajuns acasă. Am aflat cu durere că Dodo, pisica mea de 21 ani, a murit acum trei săptămâni în somn. Nicio bucurie nu mai este completă în aceste vremuri. Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie.

Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă.

Mai am o pisică, nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele. Mi-a fost mai dor de pisici decât de fiul meu, care e pe picioarele lui”, a dezvăluit fosta directoare a companiei Oriflame România.

ADVERTISEMENT