Life

Monica Tatoiu, la un pas de tragedie: ”Era să mor înecată”

Monica Tatoiu are o viață încărcată cu peripeții. Celebra femeie de afaceri a făcut mai multe dezvăluiri fără perdea, precizând că a fost la un pas de tragedie.
11.04.2022 | 17:00
Monica Tatoiu la un pas de tragedie Era sa mor inecata
ADVERTISEMENT

Blondina a povestit că în urmă cu numai câteva luni a trecut prin momente dificile, aflată cel mai probabil într-o vacanță. Afacerista a mărturisit că nu are nicio teamă, chiar dacă era să se înece la finalul anului trecut.

Monica Tatoiu, viață cu peripeții. Femeia de afaceri a fost la un pas de moarte

Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte, blondina povestind abia acum ce i s-a întâmplat. Vedeta spune că nu are teamă de moarte, însă își dorește ca drumul său să se încheie într-un mod rapid, să nu sufere deloc.

ADVERTISEMENT

„În viață, dacă nu sunt peripeții, eu mă plictisesc. Mie îmi place adrenalina. Viața este scurtă, vouă vi se pare că sunteți tineri. Mie nu îmi e frică. Atunci când descoperi relația cu Universul îți dai seama că moartea este doar fizică și că cea sufletească nu este, nu se întâmplă.

Singura chestie, când mă gândesc la moarte, este să nu mă doară prea tare. Era să mor înecată, în noiembrie.

ADVERTISEMENT

Am zis: «Doamne, dacă mă înec, te rog eu să se întâmple repede, să fac ceva la inimă și să nu simt». Frica înseamnă că nu este profundă credința ta”, a mărturisit Monica Tatoiu în emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Totodată, vedeta știe și unde vrea să-i fie împrăștiată cenușa după trecerea în neființă. Este vorba de Guadeloupe, un loc de care s-a îndrăgostit și în care își petrece vacanțele de mai bine de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, momente dificile la nașterea fiului său

Femeia de afaceri nu face pentru prima oară astfel de dezvăluiri. Blondina a povestit recent că a trecut prin mai multe momente dificile până acum. Unul dintre acestea a fost când a venit pe lume fiul său, Tudor.

Copilul a primit șansa foarte mici de supraviețuire din partea cadrelor medicale, lucru care a făcut-o pe Monica Tatoiu să clacheze. În acele momente avea gânduri de moarte și se gândea să se sinucidă aruncându-se de la fereastra maternității.

ADVERTISEMENT