Life

Monica Tatoiu, momente de coșmar în vacanța de lux. „Se trage cu mortiere, au dat foc la benzinării”. Video

Monica Tatoiu a povestit despre momentele dificile prin care a trecut, aflată în vacanță în Saint Francois de Guadeloupe, Franța. Pe străzi au loc proteste anti-vaccin, iar jandarmii intervin.
22.11.2021 | 17:23
Monica Tatoiu momente de cosmar in vacanta de lux Se trage cu mortiere au dat foc la benzinarii Video
Monica Tatoiu a vorbit despre protestele din Franța, acolo unde se află în vacanță. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Aflată în Saint Francois de Guadeloupe, Monica Tatoiu a intrat în direct, prin apel video, în emisiunea „Teo Show”, de pe Kanal D. Ea a povestit despre cum decurge vacanța, dar și momentele mai puțin plăcute prin care a trecut. În prezent, situația din Franța este una dificilă, din cauza protestelor anti-vaccin.

Monica Tatoiu, momente de coșmar în vacanță: „Aici este și paradis și iad”

Monica Tatoiu își petrece, adesea, vacanțele în locații exotice. În acest moment, ea se află în Saint Francois de Guadeloupe. Femeia de afaceri a povestit care este în prezent situația de pe străzile Franței, acolo unde se duc lupte între jandarmi și protestatarii anti-vaccin.

ADVERTISEMENT

Începând cu ora 18:00, circulația populației este restricționată, iar rafturile magazinelor alimentare sunt aproape goale.

„Aici este și paradis și iad. Străzile sunt blocate, jandarmeria e pe străzi, baricade. La ora 18:00 se închide tot, nu mai ai voie să circuli pe stradă. De la 18 până la 5 dimineața și benzinăriile sunt închise. Au dat foc la benzinării, au dat foc la magazine.”, a spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu nu cunoștea situația din Franța înainte de plecare

Întrebată de moderatoarea emisiunii, Teo Trandafir, dacă știa de aceste proteste înainte să plece din țară, Monica Tatoiu spune că nu. A aflat atunci când a dorit să iasă la masă în oraș, dar strada fusese blocată de jandarmi. Cu toate acestea, ea declară că îi place adrenalina oferită de situație.

„Într-o zi, vineri, am vrut să mă duc la prânz să mănânc undeva și era blocată, șoseaua, de jandarmi. Iar la magazin, când m-am dus să cumpăr, jumate din rafturi erau…foarte sexy, așa. Da, baricade pe străzi. Se trage cu mortierele, cu pietre.”, a declarat Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a mărturisit că nu se teme. E de părere că cine vrea să trăiască în anumite locuri, din diferite motive, trebuie să-și asume riscuri. Ea a glumit și a spus ca va deveni reporter de război.

Cât costă vacanța de lux a Monicăi Tatoiu?

Aflată deja de câteva zile în vacanță, Monica Tatoiu a declarat că va reveni în țară abia la jumătatea lunii decembrie. Femeia de afaceri se relaxează pe plajă, acolo unde temperatura apei înregistrează 30 de grade.

ADVERTISEMENT

În locația în care este cazată, Monica Tatoiu merge de 15 ani. Resortul este format din patru apartamente, piscină și teren de golf. Prețul plătit de Monica Tatoiu, pentru o astfel de cazare, este de 80 de euro pe noapte.

De asemenea, beneficiază de mașină, bicicletă electrică și caiac. Ea a menționat că motivul pentru care nu își cumpără o casa acolo este că nu vrea să fie legată de un loc anume.

„Nu te legi de un loc. Eu nu-i înțeleg pe ăștia care își cumpără case de vacanțe. Taxele sunt mari, te doare capul. Așa, nu mă interesează. Îmi fac bagajele și plec. Am și două pisici, care sunt ale mele de ani de zile, aici.”, a explicat Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT