Life

Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Cătălin Măruță. Reacția afaceristei la invitația vedetei PRO TV: „Eu când dau delete, e delete”

Monica Tatoiu a aflat de intenția lui Cătălin Măruță de a relua legătura cu ea, după 10 ani în care cei doi nu și-au mai vorbit, totul pornind de la o farsă.
22.07.2022 | 12:21
Monica Tatoiu nu vrea sa se impace cu Catalin Maruta Reactia afaceristei la invitatia vedetei PRO TV Eu cand dau delete e delete
Monica Tatoiu i-a dat „Delete” lui Cătălin Măruță. Foto: Youtube/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu-și vorbesc de 10 ani, iar în emisiunea din 21 iulie a prezentatorului de la PRO TV, acesta a întins o mână spre împăcare cu femeia de afaceri.

Monica Tatoiu rămâne fermă: „Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit”

Măruță a amintit de farsa pe care i-a făcut fostei patroane Oriflame România în urmă cu 10 ani, o glumă care nu a fost difuzată niciodată pe post.

ADVERTISEMENT

Persoana care a încercat să medieze această relație ruptă a fost Mara Bănică, imediat după emisiunea în care fusese invitată. Jurnalista a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin Măruță, însă n-a avut mare succes.

FANATIK a contactat-o pe Monica Tatoiu pentru a afla de ce nu vrea să mai participe în emisiunile vedetei de la PRO TV, acesta lansându-i o invitație publică la rubrica sosurilor iuți.

ADVERTISEMENT

Doamna Tatoiu ne-a spus că în momentul în care pierde încrederea într-un om nu se mai poate face absolut nimic. Femeia de afaceri nu dorește să se certe cu nimeni, deoarece își canalizează energia pe lucruri mult mai importante decât relația ei cu Măruță, de pildă.

Ce spune Monica Tatoiu despre Cătălin Măruță

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând.

Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Farsa care l-a costat pe Măruță

Monica Tatoiu a fost adusă în discuție de Cătălin Măruță în cadrul rubricii sosurilor iuți, în emisiunea difuzată de PRO TV pe 21 iulie.

Prezentatorul i-a mărturisit Marei Bănică faptul că Monica Tatoiu nu a mai pășit în platoul său de 10 ani din cauza unei farse pe care acesta i-a făcut-o, fără să intre în prea multe detalii.

Mai în glumă, mai în serios, Măruță a zis că l-a ”cunoscut” și pe soțul femeii de afaceri cu acea ocazie. De atunci nu și-a mai permis să o mai provoace în niciun fel.

Farsa despre care a vorbit Măruță, filmată în anul 2012, nu a apărut pe post la solicitarea fostei patroane Oriflame. Ca să o împace, Măruță i-a promis încă de atunci că nu va publica imaginile niciodată. Promisiunea nu a fost îndeajuns pentru ca Monica Tatoiu să facă un pas spre el.

În urmă cu 10 ani, mașina Monicăi Tatoiu dispăruse din fața casei sale, echipa de la PRO TV dorind să vadă ce fel de reacție va avea antreprenoarea. După cum se știe deja, Monicăi nu i-a picat deloc bine acea glumă.

Femeia de afaceri nu a vrut să îl dea în judecată pe Cătălin Măruță. S-a limitat la simplul „Delete” din orizonturile ei.

ADVERTISEMENT