Life

Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Cătălin Măruță. Reacția afaceristei la invitația vedetei PRO TV: „Eu când dau delete, e delete”

Monica Tatoiu a aflat de intenția lui Cătălin Măruță de a relua legătura cu ea, după 10 ani în care cei doi nu și-au mai vorbit, totul pornind de la o farsă.
22.07.2022 | 12:21
Monica Tatoiu nu vrea sa se impace cu Catalin Maruta Reactia afaceristei la invitatia vedetei PRO TV Eu cand dau delete e delete
Monica Tatoiu i-a dat „Delete” lui Cătălin Măruță. Foto: Youtube/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu-și vorbesc de 10 ani, iar în emisiunea din 21 iulie a prezentatorului de la PRO TV, acesta a întins o mână spre împăcare cu femeia de afaceri.

Monica Tatoiu rămâne fermă: „Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit”

Măruță a amintit de farsa pe care i-a făcut fostei patroane Oriflame România în urmă cu 10 ani, o glumă care nu a fost difuzată niciodată pe post.

ADVERTISEMENT

Persoana care a încercat să medieze această relație ruptă a fost Mara Bănică, imediat după emisiunea în care fusese invitată. Jurnalista a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin Măruță, însă n-a avut mare succes.

FANATIK a contactat-o pe Monica Tatoiu pentru a afla de ce nu vrea să mai participe în emisiunile vedetei de la PRO TV, acesta lansându-i o invitație publică la rubrica sosurilor iuți.

ADVERTISEMENT

Doamna Tatoiu ne-a spus că în momentul în care pierde încrederea într-un om nu se mai poate face absolut nimic. Femeia de afaceri nu dorește să se certe cu nimeni, deoarece își canalizează energia pe lucruri mult mai importante decât relația ei cu Măruță, de pildă.

Ce spune Monica Tatoiu despre Cătălin Măruță

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând.

Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Farsa care l-a costat pe Măruță

Monica Tatoiu a fost adusă în discuție de Cătălin Măruță în cadrul rubricii sosurilor iuți, în emisiunea difuzată de PRO TV pe 21 iulie.

Prezentatorul i-a mărturisit Marei Bănică faptul că Monica Tatoiu nu a mai pășit în platoul său de 10 ani din cauza unei farse pe care acesta i-a făcut-o, fără să intre în prea multe detalii.

Mai în glumă, mai în serios, Măruță a zis că l-a ”cunoscut” și pe soțul femeii de afaceri cu acea ocazie. De atunci nu și-a mai permis să o mai provoace în niciun fel.

Farsa despre care a vorbit Măruță, filmată în anul 2012, nu a apărut pe post la solicitarea fostei patroane Oriflame. Ca să o împace, Măruță i-a promis încă de atunci că nu va publica imaginile niciodată. Promisiunea nu a fost îndeajuns pentru ca Monica Tatoiu să facă un pas spre el.

În urmă cu 10 ani, mașina Monicăi Tatoiu dispăruse din fața casei sale, echipa de la PRO TV dorind să vadă ce fel de reacție va avea antreprenoarea. După cum se știe deja, Monicăi nu i-a picat deloc bine acea glumă.

Femeia de afaceri nu a vrut să îl dea în judecată pe Cătălin Măruță. S-a limitat la simplul „Delete” din orizonturile ei.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Sfaturi de la un director Google. Cinci lucruri pe care să le eviți...
Sfaturi de la un director Google. Cinci lucruri pe care să le eviți pentru o carieră de succes
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1