Life

Monica Tatoiu pleacă într-o o destinație aparte, în care a fost la un pas de moarte: ”E cel mai frumos loc de pe pământ”

Monica Tatoiu se pregătește să plece în vacanță. Vedeta a ales însă o destinație aparte, unde în trecut a fost la un pas de moarte.
04.11.2022 | 18:12
Monica Tatoiu pleaca intro o destinatie aparte in care a fost la un pas de moarte E cel mai frumos loc de pe pamant
Monica Tatoiu se pregătește să plece într-o vacanță inedită. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu pune preț pe obiceiurile ei. De 17 ani, vedeta pleacă în vacanță, în același loc, în luna noiembrie, iar așa se va întâmpla și în acest an.

Monica Tatoiu pleacă într-o vacanță de o lună de zile

Vacanța vedetei începe de luni și va dura o lună de zile. Monica Tatoiu pleacă în Guadelupa, un arhipeleag din partea estică a Caraibelor, pe care îl consideră cel mai frumos loc din lume.

ADVERTISEMENT

Deși a călătorit destul de mult, se pare că doar acest loc a reușit să o impresioneze total. Totuși, o săptămână nu ar fi suficientă, drept urmare, vedeta alege să stea acolo măcar o lună de zile.

Cunoaște deja bine comunitatea de acolo, doarme de 16 ani în aceeași vilă, iar anual, are un regim special de plată, cu un discount pe măsură, de 25%.

ADVERTISEMENT

”Luni plec pentru o lună din țară, în Guadelupa, în Caraibe. E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni.

E o comunitate acolo care mă face să mă simt ca acasă, ne cunoaștem de la piață. Dormim în aceeași cameră de 16 ani, într-o vilă”, a mărturisit vedeta pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte anul trecut în aceeași destinație

Pe lângă prietenii pe care și i-a făcut și tariful accesibil, Monica Tatoiu adoră și mâncarea de acolo. Sosurile, orezul, dar și alte preparate, sunt o adevărată încântare pentru vedeta tv.

În total, Monica Tatoiu pleacă la ea cu trei valize, iar în una dintre ele este echipamentul de scufundări. Deși anul trecut vedeta a fost la un pas de moarte, acest lucru nu o împiedică să facă în continuare ce îi place.

ADVERTISEMENT

”Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim, sunt curenți foarte puternici”, a mai dezvăluit ea, pentru playtech.ro.

De asemenea, atunci când merge în Guadelupa, Monica Tatoiu are și tabieturi și încearcă să profite din plin de fiecare peisaj cât timp este acolo.

Se trezește dimineața, își bea cafeaua, pregătește micul dejun, iar mai apoi se întâlnește cu cei dragi. Urmează apoi și plimbarea cu barca, dar și scufundările, care îi fac o deosebită plăcere vedetei.

Amintim că anul trecut, Monica Tatoiu a trăit o experiență extrem de neplăcută când a mers în vacanță.

ADVERTISEMENT