Life

Monica Tatoiu, reacție neașteptată când e întrebată de Diana Șoșoacă și AUR. Ce a spus afacerista

26.02.2021 | 07:55
Monica Tatoiu reactie neasteptata cand e intrebata de Diana Sosoaca si AUR Ce a spus afacerista
Monica Tatoiu, reacție neașteptată când e întrebată de Diana Șoșoacă și AUR. Ce a spus afacerista. Sursa foto: stiridiaspora.ro
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu (64 de ani) a avut o reacție neașteptată în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, când a fost întrebată de Diana Șoșoacă și AUR, după ce în trecut cele două și-au aruncat foarte multe vorbe grele. 

Femeia de afaceri nu a dorit să vorbească prea mult despre senatoarea exclusă din AUR pe 10 februarie 2021, însă are numai cuvinte de laudă la adresa partidului despre care spune că este unul care poate schimba multe lucruri în viitor.

ADVERTISEMENT

În plus, Monica Tatoiu spune că AUR are în spate oameni foarte buni, care au trecut prin foarte multe situații în care nu le-au fost ascultate adevăratele probleme. Afacerista susține că politicienii din cadrul acestui partid politic sunt echilibrați și raționali.

Monica Tatoiu dă de pământ cu Diana Șoșoacă și AUR

„Am o părere foarte bună despre AUR. Am fost în mai multe emisiuni cu un domn căruia nu i-am reținut numele, dar care transmitea un mesaj foarte echilibrat și ponderat de interes pentru români fără să dea într-o formă de raționalism. 

ADVERTISEMENT

Nu pot să am respect pentru un om care mă disprețuiește fără motiv, eu nu i-am demonstrat că sunt prost. Din punctul acesta de vedere la AUR am întâlnit oameni responsabili cu neamul românesc. 

Despre personajul de mai devreme (Diana Șoșoacă) mi-am propus să nu vorbesc pentru că oamenii despre care vorbesc îi asociez cu mine și le dau o parte din credit.

ADVERTISEMENT

Într-un fel acest partid care s-a născut și a intrat în Parlament cu 10% are în spatele lui niște voturi, niște oameni care au suferit și care au probleme, pe care nu i-a ascultat nimeni. 

E dreptul lor să-și facă auzită vocea în Parlament. Până acum în afară de câteva personaje care n-au ce să caute acolo, la următoarele alegeri vor dispărea, oamenii aceștia pot spăla anumite lucruri”, a declarat Monica Tatoiu în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Fosta directoare a unui companii de cosmetice a declarat în show-ul „Cetățeanul.net” că nu este de acord cu autoritățile care ar putea obliga oamenii să-i facă vaccin pentru a ieși din țară, precizând că nu s-a vaccinat împotriva noului tip de coronavirus.

Mai mult decât atât, Monica Tatoiu preferă să se testeze ori de câte ori este nevoie, nu să apeleze la un vaccin experimental care nu îi asigură o eficiență foarte mare, mai ales că trebuie făcute mai multe în funcție de tulpină.

ADVERTISEMENT