Life

Monica Tatoiu se pozează fără rețineri în costum de baie, la 66 de ani. Cum arată fosta femeie de afaceri

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani, dar este foarte încrezătoare și postează imagini în costum de baie. Vedeta își petrece timpul în vacanțe și nu se sfiește să arate ce siluetă are la vârsta sa.
23.07.2022 | 11:40
Monica Tatoiu a pozat în costum de baie. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu are 66 de ani și se bucură de viața fără stres, mergând des în vacanță cu soțul ei. Iată cum arată la vârsta sa în costum de baie, dar și ce dietă ține pentru a fi în formă maximă.

Monica Tatoiu, fără inhibiții la 66 de ani! A pozat în costum de baie

Monica Tatoiu a renunțat la viața de femeie de afaceri și acum se bucură de toate momentele libere. Nu ratează nicio ocazie să plece departe de țară și să viziteze alte locuri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta îi ține la curent pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare cu tot ce face și nu se sfiește să posteze inclusiv imagini în costum de baie.

Pe 21 iunie, Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani și a plecat pentru a sărbători într-o vacanță cu soțul ei, în Franța. Acolo, fosta femeie de afaceri s-a bucurat de soare, dar și de obiectivele turistice sau mâncare tradițională.

ADVERTISEMENT

De altfel, este un obicei al acesteia să își petreacă ziua de naștere în Franța, lucru pe care l-a făcut în ultimii ani.

Ce este dieta balerina pe care o ține Monica Tatoiu

Monica Tatoiu arată foarte bine pentru vârsta ei și a recunoscut că are grijă la greutatea sa. Atunci când vrea să scape rapid de kilogramele în plus, vedeta are un secret: dieta balerina.

ADVERTISEMENT

Această dietă te poate ajuta să dai jos câte un kilogram în fiecare zi, dar nu trebuie să depășească durata de patru zile. De asemenea, ea nu este indicată pentru cei care vor să dea jos mai mult de atât.

„Balerina este o dietă potrivită pentru cine vrea să slăbească repede, dar nu foarte multe kilograme. Ea a fost concepută pentru pacienții supraponderali care trebuie operați.

ADVERTISEMENT

În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă…  

Se mănâncă din 2 în 2 ore, de la 08.00 la 20.00 şi se ţine 4 zile”, a povestit aceasta la Teo Show.

ADVERTISEMENT