Life

Monica Tatoiu stârnește controverse după moartea mamei ei: ”Fără priveghi și nu-i fac pomană”

Monica Tatoiu stârnește controverse după moartea mamei sale. Afacerista a anunțat că nu vrea să-i facă acesteia priveghi și pomeni.
12.10.2022 | 18:54
Monica Tatoiu starneste controverse dupa moartea mamei ei Fara priveghi si nui fac pomana
Ce spune Monica Tatoiu despre moartea mamei sale. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu este în doliu după ce luni a anunțat că mama sa a murit. Afacerista a stârnit ulterior controverse, precizând că nu vrea să-i facă celei care i-a dat naștere pomeni sau priveghi.

De ce nu vrea Monica Tatoiu să-i facă pomană și priveghi mamei sale

Monica Tatoiu a explicat că nu crede în pomeni și că va da bani la un azil de bătrâni. De asemenea, a spus că îi va face, totuși, trei coroane în roșu, galben și albastru.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai dezvăluit și că nu regretă foarte mult după pierderea mamei, deoarece va fi mai fericită în Ceruri. Totodată, s-a rugat la Dumnezeu ca Acesta să o ia la El, pentru a nu o mai vedea suferind.

”Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește.

ADVERTISEMENT

Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni.

O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană”, a spus Monica Tatoiu pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT

După aceste afirmații, afacerista a postat pe facebook o fotografie cu sicriul mamei sale, cu coroanele promise. Toți cei care au văzut imaginea au lăsat mesaje de condoleanțe.

Sicriul mamei Monicai Tatoiu
Așa arată sicriul mamei Monicăi Tatoiu. Sursa foto: facebook

 

Din ce cauză a murit mama Monicăi Tatoiu

De asemenea, în exclusivitate pentru FANATIK, Monica Tatoiu a dezvăluit că mama sa era bolnavă de mai mult timp și a plecat din această lume după ce a intrat în comă, după o operație.

ADVERTISEMENT

De înmormântare, Doamna de Fier a României, așa cum i se mai spune, vrea să se ocupe în mod discret. Ulterior, va oferi mai multe detalii.

”Nu vorbesc despre asta, după ce trece poate. Mâine plec la Timișoara. Very private. De vineri încolo vă povestesc. După ce fac ce trebuie în liniște și discret”, a precizat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT