Life

Monica Tatoiu, „sugar mommy” pentru Lili Sandu! Ce gest a făcut, în direct, pentru prezentatoarea Pro TV

Monica Tatoiu a impresionat-o pe Lili Sandu în direct, la Vorbește lumea. Întoarsă din vacanță, femeia de afaceri i-a oferit un cadou vedetei Pro TV.
09.12.2022 | 13:59
Monica Tatoiu sugar mommy pentru Lili Sandu Ce gest a facut in direct pentru prezentatoarea Pro TV
Monica Tatoiu, gest impresionant pentru Lili Sandu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a făcut dezvăluiri despre vacanțe, a oferit sfaturi de modă, dar a și impresionat-o pe Lili Sandu cu un gest neașteptat.

Lili Sandu, emoționată de Monica Tatoiu, în direct, la Vorbește lumea. Ce gest a făcut

Ca în fiecare iarnă, Monica Tatoiu a fugit de frigul din România în Guadeloupe, acolo unde, deși mai întâmpină situații neprevăzute, se întoarce anual.

ADVERTISEMENT

Întoarsă din destinația de lux, femeia de afaceri a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, pentru a vorbi despre concediu, dar și despre modă, una din pasiunile sale.

Încă de la intrarea în platou, Monica Tatoiu a tras-o la răspundere pe Lili Sandu. Deși vedeta Pro TV a avut mai multe apariții extravagante de-a lungul timpului, de Halloween fiind îmbrăcată în Catwoman, nonconformista vedetă consideră că e loc de mai bine.

ADVERTISEMENT

„M-a văzut doamna Tatoiu și a spus: ‘Poți să fii mai sexy de atât’”, a dezvăluit Lili Sandu.

Cu toate acestea, Monica Tatoiu a făcut un gest impresionant pentru prezentatoarea de televiziune și i-a dăruit unul din colierele pe care le purta.

ADVERTISEMENT

„Zic: ‘Doamna Tatoiu, dar cum sunt lănțișoarele dumneavoastră’. Ce credeți că a făcut. Zice: ‘A, îți place ăsta? Ți-l dau ție!’. Mie?! Mie nu îmi dă nimeni nimic! Ce drăguț e!”, a reacționat Lili Sandu.

„E din Guadeloupe. Se poartă turcoazul. În combinație cu portocaliul și argintiul dau foarte bine. L-am cumpărat cadou pentru cineva”, a spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, gafă în direct: „Asta mi-a zis tata”

Monica Tatoiu a adus cu sine și mai multe ținut de iarnă, pe care să le prezinte publicului și a spus cum ar trebui să se îmbrace oamenii în zilele noastre.

„De la pandemie, se poartă genul de halat, în orice. Blană halat, paltonul halat, pantalonii…nu se mai poartă rochia, cel puțin în străinătate.

Când te îmbraci, trebuie să ai curaj și să ai personalitate. Vezi pe stradă, 8 din 10 zici că sunt copy-paste.

Românii au problemă, n-au curaj. Toate fetele astea se îmbracă în negru. Acuma se poartă roșu. Ideea este să încerci să fii în ton”, a afirmat Monica Tatoiu.

Întrebată dacă s-a gândit să facă o meserie din pasiunea pentru articole vestimentare, Monica Tatoiu a mărturisit că a fost visul său din adolescență, dar că tatăl i-a interzis.

În cadrul afirmației a făcut și o gafă, folosind un cuvânt nepotrivit pentru un show tv difuzat în direct, pentru care moderatorii au fost nevoiți să-i atragă atenția.

„Eu am vrut să mă fac designer de haine de la 14 ani, dar tata a zis că e o meserie pentru c***e, trebuie să fac matematică. Asta mi-a zis tata, care era marele cardiolog”, a susținut, fără rețineri, Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT