ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Monroy visează la Europa League: “De aia am venit!”

Prezent alături de o parte dintre colegii săi la vizita medicală, Aitor Monroy a oferit primele declaraţii din calitate de jucător al CFR-ului....
Autor: Răzvan Scarlat | 13.01.2014 | 11:28
Monroy visează la Europa League: “De aia am venit!”
Adi Rocha.

Prezent alături de o parte dintre colegii săi la vizita medicală, Aitor Monroy a oferit primele declaraţii din calitate de jucător al CFR-ului.

ADVERTISEMENT

“Transferul la CFR Cluj este cu siguranţă un pas înainte pentru mine. Este o echipă foarte bună, cu rezultate în ultimii ani şi sper să fac o treabă bună în tricoul CFR-ului. Miriuţă mi-a propus să vin aici. Am acceptat şi îi mulţumesc atît lui, cît şi clubului, pentru că au avut încredere în mine. Eu am fost antrenat de el pentru puţin timp, pentru că am ajuns la echipa a doua, dar pot să vă spun că este un tip profesionist, care va munci din greu pentru a face treabă bună aici. Ne dorim cu toţii să ducem CFR în cupele europene. De aia am şi venit aici. Acesta este obiectivul acum, să cîştigăm fiecare meci, iar la anul putem să discutăm şi despre un obiectiv mai îndrăzneţ”, a spus Monroy, conform stiridesport.ro.

În Gruia ar putea ajunge şi Andrei Marc, iar Monroy este convins că tînărul fundaş al Ceahlăului ar face faţă la o grupare cu pretenţii cum este CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Antrenorul decide cine este titular şi cine nu. Tot ce pot să promit este că mă voi pregăti cît de bine voi putea şi voi da totul pentru CFR. Am vorbit cu Andrei Marc, dar situaţia sa este mai complicată, nu depinde doar de el. Mie mi-ar plăcea să ajungă aici. Este un jucător tînăr care poate fi foarte folositor, dar nu depinde de mine transferul”, a spus Monroy.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!