Nicio categorie

VIDEO / ”Monstrul” catalan n-a speriat-o prea rău pe Almeria: doar 2-0. Messi s-a accidentat!

UPDATE / Cei care aşteptau din nou un meci plin de reuşite nu au avut ce să vadă la Almeria - Barcelona. Catalanii au înscris doar două goluri, unul în fiecare repriză şi au cîştigat cu...
28.09.2013 | 20:55
VIDEO / ”Monstrul” catalan n-a speriat-o prea rău pe Almeria: doar 2-0. Messi s-a accidentat!
ADVERTISEMENT

UPDATE / Cei care aşteptau din nou un meci plin de reuşite nu au avut ce să vadă la Almeria – Barcelona. Catalanii au înscris doar două goluri, unul în fiecare repriză şi au cîştigat cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Messi, în minutul 21 după un assist al lui Pedro. Probabil că scorul ar fi fost mai mare dacă în minutul 28 argentinianul nu ar fi fost schimbat din cauza unei accidentări. Cea de-a doua repriză a avut acelaşi scenariu ca prima, numai că de data aceasta, Adriano a marcat (56), în lipsa lui Messi.

Vezi video AICI!

Almeria – FC Barcelona, ora 19:00

Ultima oară, înainte să ia drumul Segundei Division, în urmă cu doi ani, Almeria a trăit o catastrofă campionat+Cupă, primind 16 goluri, 8 în Cupă, ce-i drept în două manşe şi 8 pe teren propriu în campionat. Suporterii Almeriei sînt deja îngrozi]i că monstrul catalan poposeşte din nou pe stadionul echipei lor. Şi acum lîngă Messi a mai apărut şi brazilianul Neymar… Evident, nu se pune decît problema scorului cu care se va impune Barcelona. Pentru că în istoria partidelor directe Almeria a izbutit o singură dată un egal şi în rest eşecuri clare.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri