Sport

„Monstrul” de 15 kilograme prins de Sabin Ilie. Cum arată captura cu care se laudă fostul fotbalist: „Mi s-au întâmplat multe”. Foto exclusiv

Cum arată monstrul de 15 kilograme prins de Sabin Ilie. Fostul fotbalist și-a prezentat noul trofeu și a vorbit despre pescuit, una dintre pasiunile sale.
30.04.2023 | 12:57
Monstrul de 15 kilograme prins de Sabin Ilie Cum arata captura cu care se lauda fostul fotbalist Mi sau intamplat multe Foto exclusiv
Sabin s-a lăudat cu noua captură. Cum arată monstrul de 15 kilograme.
ADVERTISEMENT

Sabin Ilie, fostul fotbalist născut la Craiova, care a îmbrăcat pe rând tricourile rivalelor Steaua, Dinamo și Rapid de-a lungul carierei, are o pasiune pe care o practică ori de câte ori are ocazia. Fratele lui „Cobra” Adrian Ilie a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre pescuit și a prezentat ultima captură, un adevărat „monstru” de 15 kilograme.

Pescuitul, marea pasiune a lui Sabin Ilie: „Mă relaxează”

Sabin Ilie a marcat 66 de goluri pentru Steaua și pe lângă fotbal, olteanul în vârstă de 47 de ani are o pasiune ascunsă. Încă din copilărie golgheterul campionatului românesc în perioada 1996-1997 obișnuia să meargă la pescuit, iar obiceiul nu s-a pierdut odată cu trecea anilor.

ADVERTISEMENT

Balta Plină, situată în Movilița, județul Ialomița, a fost ultimul loc în care Sabin Ilie a cucerit trofeul cel mare și a povestit cum de s-a împrietenit cu undița și momeala. „L-am prins la Balta Plină, lângă București. Nu l-am cântărit, dar după ochi cred că are 14-15 kilograme.

De mic mi-a plăcut. Mă duceam cu tatăl meu la pescuit, mă relaxează”, a povestit Sabin Ilie, în exclusivitate, pentru FANATIK. Fostul atacant a fost invitat într-una dintre edițiile recente ale emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în care a povestit întâmplări fabuloase care i-au marcat cariera.

ADVERTISEMENT

2

Fratele Adrian Ilie nu le are cu pescuitul: „Se plictisește repede”

Adrian Ilie, fratele lui Sabin, obișnuia să-l însoțească la pescuit, însă cu timpul „Cobra” a lăsat-o mai moale. Fostul internațional român l-a felicitat pe Sabin după ultima captură. „Am fost și cu Adi Ilie, dar în ultima perioadă el nu prea a venit.

Când eram tineri ne duceam. Eu tot timpul mă duc, este o pasiune de-a mea. Mă felicită tot timpul, vine pe baltă cu mine, dar se plictisește repede”, a mai spus Sabin Ilie, pentru site-ul nostru. Totodată, fostul fotbalist a povestit despre peripețiile pe care le-a întâlnit de-a lungul „carierei” de pescar.

ADVERTISEMENT

1

„Mi s-au întâmplat multe”

Întrebat despre un moment haios petrecut la pescuit, Sabin Ilie a scos la iveală un „incident” petrecut chiar la ultima sesiune petrecută la baltă. „Mi s-au întâmplat multe. Când am fost ultima oară, ne-am trezit dimineața pentru că ne băgasem la somn erau undițele încurcate. 

Trăsese un pește și toate lansetele erau încurcate, vreo șase lansete. Apucă-te și muncește să le descurci”, a povestit Sabin Ilie. O altă poveste haioasă a fost povestită de Marcel Ilie, tatăl lui Sabin. La polul opus cu Adi Ilie, care era băiatul cuminte al familiei, se afla Sabin Ilie, „urecheat” deseori după cum povestește chiar tatăl său.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai haioase întâmplări care l-a avut protagonist pe copilul Sabin Ilie s-a întâmplat chiar în drum spre pescuit, când de foame, fostul fotbalist a mâncat mămăliga pe care o folosea ca momeală pentru pești.

ADVERTISEMENT
Tags: