Jucătorii Rapidului îl acuză pe Moraru: “Am tot fost minţiţi!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
29/07/2016, 09:41
Jucătorii Rapidului îl acuză pe Moraru:  “Am tot fost minţiţi!”

Nicolae Vasile, căpitanul “alb-vişiniilor”, a declarat că singurul vinovat pentru care Rapidul a ajuns să fie exclusă din Liga 1 este Valerii Moraru.

“Mă aşteptam, după toată tevatura din ultimele zile. Nici nu ştiu ce să mai spun… Mă doare rău, sunt extrem de afectat…Gîndiţi-vă că sînt în Grant din 2010, am jucat doar pentru acest club, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am devenit fotbalist. Aici am suferit, dar tot aici am avut şi satisfacţii. Acum sîntem pe drumuri, ne reziliem contractele, noi, cei trei care am mai rămas.

Păi, cine a pus lacătul la club, nu?! Domnul Moraru, că doar dînsul conduce clubul! Noi ne-am făcut treaba pe teren. Am două promovări la activ cu Rapid, ultima în condiţii foarte, foarte dificile. Sînt mîndru de ce am realizat alături de colegi pe gazon, mai ales că am purtat şi banderola de căpitan. Dar acum nu putem să ne bucurăm de munca noastră.

 Mai venea pe la noi, inclusiv înainte cu două zile de începutul sezonului. Atunci mai eram încă vreo 13-14 la antrenament, din care numai 3 cu contracte în regulă. Ne spunea să stăm liniştiţi, că o să jucăm în Liga 1, că o să fie bine. Se vede treaba că erau minciuni, nimic nu s-a adeverit. Cred că doar noi, naivi, îl credeam. Dar apoi am aflat că nu putem începe campionatul în primul eşalon. Iar acum a venit şi decizia de la Ligă”, a spus Nicolae Vasile.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×