Moraru, dezvăluiri privind situaţia Rapidului: “Cheltuielile ar fi fost mult mai mari”

Mircea Dominte   
în Casa Pariurilor Liga 1
18/08/2014, 20:11
Moraru, dezvăluiri privind situaţia Rapidului: “Cheltuielile ar fi fost mult mai mari” GALERIE FOTO

Valerii Moraru şi soţia sa, Violeta, au susţinut luni o conferinţă de presă prin care au expus situaţia financiară a Rapidului.

“Ştiu că doamna Andronache ne-a acuzat că am avea nişte supracheltuieli în afara planului de insolvenţă. Ţin să o anunţ că ar fi fost cheltuieli mult mai mari, dacă am fi ţinut echipa la baza de pregătire din Mogoşoaia. Cu ce am făcut la Pro Rapid, am fi putut ţine echipa cel mult 3 zile la Mogoşoaia. Cheltuielile ar fi fost mult prea mari. În acest moment îmi pot permite să evit un viitor neplăcut, dar dacă gestiunea continuă la fel şi datoriile cresc la fel de repede, nu voi mai putea nici eu, a declarat Valerii Moraru, la conferinţa de presă de luni.

“După şapte luni de la aprobarea planului de reorganizare, s-a cheltuit 70 la sută din bugetul aprobat prin acest plan. Practic, deficitul clubului a crescut cu 3,8 milioane de lei în doar 6 luni. Am mizat foarte mult pe clauza potrivit căreia plăţile cu bani cash să fie legate de numirea în funcţie a administratorului special. Nu vrem ca banii intraţi în club să fie folosiţi în scopuri ce nu sunt benefice clubului. Trebuie să fim foarte atenţi cu veniturile, care au fost mai mici decît cheltuielile”, a spus şi Violeta Moraru, soţia acţionarului majoritar de la Rapid.

În administraţia clubului sînt mult prea mulţi oameni. Este nevoie să revizuim organigrama pentru că Rapid s-ar descurca şi cu cinci, maximum şase angajaţi. Adică nu putem să ne permitem atîţia oameni, cu asemenea salarii şi cu pierderile respective. Voi avea în acest sens o discuţie cu administratorul special, Dragoş Frăţilă, şi îi voi expune dorinţele, iar decizia o va lua dînsul. Nu vreau să influenţez”, a mai adăugat Moraru.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Închide ×