Moraru, distrus de un jucător! “Face numai rău! Nu avem ce mînca, ne-am pierdut casele!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
27/01/2016, 08:39
Moraru, distrus de un jucător! “Face numai rău! Nu avem ce mînca, ne-am pierdut casele!” GALERIE FOTO

Wilfred Moke a fost în prima parte a sezonului unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului. Foarte aproape de un transfer la FC Voluntari, mijlocaşul s-a declarat şocat de tratamentul la care a fost supus în Giuleşti.

”Eu nu am văzut niciodată aşa ceva. Nu am jucat eu la echipe mari, dar lipsa de seriozitate şi profesionalism pe care am observat-o aici, la conducători, nu am văzut-o niciunde altundeva. Îmi pare rău pentru că este un club mare, are toate condiţiile să fie unul dintre cele mai mari cluburi din România. Are suporteri şi infrastructură, dar cei care conduc acest club nu-i vor binele”, a spus Moke.

Totodată, congolezul l-a pus la zid pe patronul Valerii Moraru, pe care îl acuză că îşi bate joc de jucătorii din Giuleşti.

”Nu vreau să plec pentru bani, eu plec din cauza lipsei de respect, a minciunilor nenumărate. Eu le-am spus că vreau să plec acasă. Nu ştiam atunci nimic de Voluntari. Sînt jucători care şi-au pierdut casele, nu au ce să mănînce. Moraru nu înţelege asta, dar noi trebuie să îl înţelegem pe el. Nu mai trebuie să fim de acord cu el, nu mai trebuie să rămînem tăcuţi, trebuie să spunem adevărul. Face numai rău”, a mai spus Moke.

Închide ×