Moraru le dă speranţe fanilor: “Astăzi s-a găsit soluţia!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
21/07/2016, 19:19
Moraru le dă speranţe fanilor: “Astăzi s-a găsit soluţia!”

Valerii Moraru le dă în continuare speranţe fanilor că va reuşi să redreseze situaţia clubului. Mai mult, afaceristul este de părere că Rapid va putea evolua în acest sezon în Liga 1, deşi a fost exclusă din competiţie:

“Astăzi s-a găsit soluţia. Am primit adresa de a desemna o persoană şi a face actlele pentru a participa în noul sezon competiţional. Din ce ştiu eu, noi avem termen pînă la ora 12 să depunem actele că ne înscriem în competiţie. În urma bugetului prezentat, avem acoperire pentru acest sezon. Am prevăzut şi o rambursare către FISC de 3.000.000 de lei. Noi vom respecta deciziile, iar toate litigiile acestea sînt de durată.

După ce avem un răspuns ne vom gîndi la ce avem de făcut pe viitor. Reprezentantul meu este la Ligă, n-am primit niciun răspuns. Noi avem restanţe de 150.000 de euro, în noul buget acoperim şi salariile restante. Avem contracte semnate, urmează să fie aprobate. Avem 11 contracte, care urmează să fie aprobate de către lichidator. Pe lîngă aceste contracte, avem încă 10-12 fotbalişti, pe care sîntem pregătiţi să îi luăm pentru că ne încadrăm în buget. Dacă rezolvăm toate problemele şi ne întoarcem în Liga 1, continuăm cu Dan Alexa. oamenii vor să se întoarcă.

Vreau să găsesc modalitatea de a renunţa la creditele şi a găsi un investitor care să preia Rapidul. Este visul meu, să fac tot posibilul pentru a salva Rapidul, rămîne de văzut. Avem siguranţă că litigiile vor dura ani de zile”, a spus Moraru.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×