Sport

Mai pică un şef la Rapid? Demitere decisă în instanţă

Războiul intern de la Rapid, pornit după ce administratorul judiciar l-a acuzat pe acţionarul majoritar de lipsa investiţiilor financiare în club, îşi consumă vineri un nou episod. Cristina...
12.09.2014 | 00:01
Mai pica un sef la Rapid Demitere decisa in instanta

Războiul intern de la Rapid, pornit după ce administratorul judiciar l-a acuzat pe acţionarul majoritar de lipsa investiţiilor financiare în club, îşi consumă vineri un nou episod. Cristina Andronache a contestat în instanţă numirea lui Dragoş Frăţilă în funcţia de administrator special, deşi Valerii Moraru susţine că învestirea în funcţie a fost făcută legal, fiind urmaţi toţi paşii. Gestul lui Andronache nu surprinde, însă, deloc, mai ales că Frăţilă a fost tratat cu ostilitate de la bun început de cea care a preluat frîiele clubului băgat în insolvenţă de George Copos.

“Frăţilă nu se poate apăra! Unic în România”

Contactat de FANATIK.RO, Valerii Moraru a confirmat informaţia, declarîndu-se, de-a dreptul, şocat de decizia luată de Cristina Andronache. “Este incredibil ce a făcut! A contestat numirea domnului Frăţilă, deşi totul a fost făcut legal. Mai mult, administratorul special nici nu a fost citat, nu a fost informat, nu are posibilitatea să se apere. Este ceva de domeniul fantasticului, domnul Frăţilă are proces vineri şi nu are dreptul să se apere. Nu am mai auzit de aşa ceva în România, sînt stupefiat”, a spus acţionarul majoritar al giuleştenilor pentru FANATIK.RO. În urma acţiunii realizate de către administratorul judiciar, Rapid are cel mai mult de suferit, Moraru invocînd că nu îşi poate continua planul privind salvarea grupării din Grant în lipsa omului său de încredere, Dragoş Frăţilă.

“Vrea falimentul Rapidului!”

Un alt episod al războiului dintre Moraru şi Andronache şi-a mai consumat un episod în cursul zilei de joi, cînd patronul Rapidului a emis un comunicat de presă. “Cineva care acţionează în felul în care o face Andronache are exclusiv scopul de a duce Rapidul în faliment şi a de a profita cît mai mult din aceasta situaţie. Pe cale de consecinţă, în încercarea de a readuce Rapidul în prima linie a fotbalului românesc, cer public demisia Cristinei Andronache din funcţia de administrator judiciar al FC Rapid”, susţine Moraru.

cristina-andronache

 Şi jucătorii fac probleme!

Nici în cadrul lotului situaţia nu este liniştită. Cei mai vechi jucători ai formaţiei feroviare doresc să îşi depună memorii pentru a deveni jucători liber de contract, restanţele salariale fiind între zece şi cincisprezece luni. Totuşi, Valerii Moraru va avea mai multe întîlniri cu fotbaliştii nemulţumiţi, urmînd ca situaţia să se detensioneze în urma unor promisiuni scrise. “Pe lîngă restanţele financiare, sînt mai multe aspecte care îi deranjează pe fotbalişti. Jucătorii nu vor nici renegocierea contractelor şi a restanţelor, dar au de gînd să ceară şi destituirea lui Ionel Ganea din funcţia de antrenor”, au dezvăluit surse din cadrul lotului giuleştean.

 PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: