Fotbal intern

Moraru, somat: “Dă-i banii, nu-ţi bate joc! Are cancer!”

Valerii Moraru a devenit patronul Rapidului la finalul lunii iulie şi imediat a anunţat că mai multe persoane vor părăsi clubul. Pe 3 septembrie, acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a...
08.11.2014 | 16:00
Moraru somat Dai banii nuti bate joc Are cancer

Valerii Moraru a devenit patronul Rapidului la finalul lunii iulie şi imediat a anunţat că mai multe persoane vor părăsi clubul. Pe 3 septembrie, acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a înmînat lui Nicolae Manea un preaviz de 30 de zile, pe care gloria clubului a refuzat să îl semneze. Mai mult, fostul preşedinte a contestat în instanţă decizia lui Moraru de a-l demite şi aşteaptă verdictul.

Sînt în Giuleşti de la 11 ani, am plecat fără pretenţii financiare ori de cîte ori s-a dorit şi m-am întors întodeauna în condiţii vitrege, putea să mi se spună că suma pe care o cîştig este prea mare şi renunţam la salariu. Oricum, am luat doar două salarii în noul mandat, deci nu am fost aici pentru bani”, a declarat Manea în urmă cu două luni.

Manea se luptă cu o boală cruntă

În cele din urmă, Manea a părăsit clubul şi, în prezent, se află la Nisa, unde, sub supravegherea celor mai buni medici, se lupta o boală cruntă, cancerul la ficat. Fostul preşedinte al Rapidului va sta internat aproximativ un an în Franţa, iar tratamentele vor costa peste 100.000 de euro. Manea a ajuns la clinica din Nisa la recomandarea lui Mircea Sandu, care în urmă cu cinci ani a reuşit să învingă cancerul la ficat şi la colon datorită faptului că medicii au depistat boala în fază incipientă. Din păcate, în cazul lui Manea, maladia pare să fi avansat mai repede, conform informaţiilor oferite de medici.

Nicolae-Manea

Moraru, sfătuit să-i plătească salariile

Drama prin care trece Manea nu i-a lăsat insensibili pe suporterii Rapidului. Conform surselor FANATIK.RO, fanii i-au transmis lui Valerii Moraru, la una dintre şedinţele trecute, să-i achite de urgenţă restanţele financiare fostului preşedinte deoarece, în situaţia actuală, orice ban este bine venit. “Vă rugăm frumos să nu vă bateţi joc de domnul Manea! Plătiţi-i toate salariile, are mare nevoie în această perioadă. S-a zbătut pentru Rapid şi nu merită un asemenea tratament”, a sunat mesajul suporterilor pentru Moraru, care a precizat că va face tot posibilul să-i achite restanţele lui Manea.

Restanţe de 17.500 de euro

Nicolae Manea a venit la Rapid în luna ianuarie, cînd gruparea se afla în liga secundă. Salariul lunar al fostului mare fotbalist al giuleştenilor a fost de 2.500 de euro, însă leafa a încasat-o de doar două ori. Un calcul simplu arată că Manea ar mai avea de primit de la club 17.500 de euro, remuneraţia pe şapte luni. Nu mai punem la socoteală faptul că Manea a ajutat clubul în repetate rînduri cu bani, în momentele în care fotbaliştii nu aveau ce mînca la Pro Rapid sau cînd nu existau bani pentru deplasări.

221 de partide a jucat Nicolae Manea pentru Rapid

49 de goluri a marcat Nicolae Manea pentru Rapid

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: