Fotbal intern

RAPID. Cel mai TARE contract! Dacă mai intră pe teren i se dublează salariul!

RAPID. Gruparea giuleşteană va pleca în cantonamentul din Antalya cu lotul complet. În numai cîteva zile, gruparea giuleşteană a finalizat transferul a 13 jucători: Milos Buchta, Pavel Cmovs,...
31.01.2015 | 00:08
RAPID Cel mai TARE contract Daca mai intra pe teren i se dubleaza salariul
ADVERTISEMENT

RAPID. Gruparea giuleşteană va pleca în cantonamentul din Antalya cu lotul complet. În numai cîteva zile, gruparea giuleşteană a finalizat transferul a 13 jucători: Milos Buchta, Pavel Cmovs, Andrei Cerlincă, Joao Coimbra, Fred Benson, Rihairo Meulens, Marcel Gecov, Daniel Niculae, Cristi Săpunaru, Tomas Josl, Jeremy Sapina, şi fraţii Edu şi Joan Oriol! Aceştia, alături de “veteranii” Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Coman, Luis Filipe Gomes Almeida “Kikas”, Alexandru Dan, Daniel Pancu şi Mădălin Martin au misiunea să facă un retur de excepţie şi să dea posibilitatea Rapidului să evolueze şi în sezonul viitor în Liga 1.

Coman, pe lista neagră

RAPID. Totuşi, doi dintre jucătorii lui Pustai au o situaţie mai puţin fericită. Coman şi Drăghia vor fi chemaţi la discuţii de conducerea clubului, iar mijlocaşului, conform surselor FANATIK.RO, ar urma să-i fie reziliat contractul. Decizie care surprinde, dacă ţinem cont că fotbalistului abia a revenit la echipă după ce fusese dat afară de Dinu Gheorghe la finalul lunii decembrie. Coman nu şi-a încasat, însă, banii cuveniţi, astfel că a revenit la Rapid. De unde sînt şanse să plece din nou! Bineînţeles, după ce îşi va încasa “caşcavalul”. “O să-l chemăm la o discuţie şi, probabil, ne vom despărţi. Îi vom da banii şi gata”, a spus, pentru FANATIK.RO, Ion Butoi, consilierul lui Valerii Moraru. De vină ar fi şi evoluţiile nesatisfăcătoare ale mijlocaşului din turul campionatului.

ADVERTISEMENT

coman

Drăghia poate ajunge la 10.000 de euro lunar!

RAPID. Drăghia se va prezenta în faţa conducerii clubului din cu totul alte motive. Portarul va negocia cu şefii din Giuleşti modificarea contractului actual. Moraru este nemulţumit că fotbalistul ar putea ajunge să cîştige, în acest sezon, 10.000 de euro pe lună dacă va mai bifa încă patru partide în tricoul Rapidului. O sumă mult prea mare în viziunea patronului formaţiei alb-vişinie. Drăghia are clauze în contract, nemaiîntîlnite, pînă acum, în Liga 1. A început sezonul cu 3.000 de euro pe lună, dar venitul lui s-a dublat cînd a atins patru partide în prima parte a sezonului. Mai mult, dacă Andrei ar depăşi borna a opt partide, remuneraţia sa ar ajunge la o sumă mult peste puterea financiară a actualei conduceri: 10.000 de euro!

496652-draghia-660x592

Consilierul lui Moraru: “Contract prost făcut!”

RAPID. Şefii din Grant vor să elimine aceste clauze şi să-l determine pe Drăghia să semneze un nou angajament, cu un salariu în media echipei. “Trebuie să discutăm cu el pentru că are un contract prost făcut de fosta conducere. Să vedem ce vom rezolva”, a precizat consilierul lui Moraru. De altfel, Buchta a fost adus la Rapid tocmai pentru a se evita, pe cît posibil, folosirea lui Drăghia. Bornescu va fi titular de drept, însă dacă acesta s-ar accidenta între buturi ar fi trebuit să intre goalkeeper-ul care a dus greul în liga secundă. Situaţie în care Drăghia ar fi putut depăşi opt partide şi să ajungă la un salariu lunar de 10.000 de euro. În situaţia actuală, Buchta a devenit rezerva lui Bornescu, iar Drăgia este al treilea portar. Datele problemei s-ar schimba doar în cazul în care ultimul ar accepta modificarea contractului.

ADVERTISEMENT

4 partide a jucat Drăghia în turul campionatului pentru Rapid

2.500 de euro este salariul lunar al lui Coman la Rapid

Tags: