Declaraţia care i-a surprins pe toţi! “Respect Chelsea, dar Madridul e Madrid”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
10/02/2018, 12:05
Declaraţia care i-a surprins pe toţi! “Respect Chelsea, dar Madridul e Madrid”

Alvaro Morata a plecat în vară de la Real Madrid şi a semnat cu Chelsea. Atacantul de 25 de ani a ales să plece de la formaţia de pe “Santiago Bernabeu” din cauza faptului că nu primea suficiente minute în prima echipă a lui Zinedine Zidane.

Chiar dacă a plecat de la Real Madrid, internaţionalul spaniol se gândeşte în continuare la fosta sa echipă. Alvaro Morata a lăsat să se înţeleagă că ar accepta o ofertă de la campioana Spaniei, chiar dacă a fost cedat de două ori de formaţia de pe “Santiago Bernabeu”.

Morata a costat-o pe Chelsea o mică avere

“Respect foarte mult Chelsea. Au făcut un efort uriaş pentru a mă transfera şi sunt fericit aici, dar Madridul este Madrid!”, a declarat Alvaro Morata în timpul unui interviu oferit unui canal TV din Spania.

În vara anului trecut, Chelsea a plătit 65 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Alvaro Morata de la Real Madrid. Internaţionalul spaniol a marcat 12 goluri în cele 31 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon pentru formaţia din capitala Angliei.

Ştirea MOMENTULUI

Răducioiu nu are încredere în Dinamo! “Din păcate, nu mă convinge”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.