Declaraţia care i-a surprins pe toţi! "Respect Chelsea, dar Madridul e Madrid"

alvaro morata, chelsea, real madrid, la liga

Alvaro Morata a ajuns la Chelsea în vară, după ce londonezii l-au transferat de la Real Madrid. Fotbalistul de 25 de ani nu ar spune nu unei oferte venite de la fosta sa echipă.

Alvaro Morata a plecat în vară de la Real Madrid şi a semnat cu Chelsea. Atacantul de 25 de ani a ales să plece de la formaţia de pe "Santiago Bernabeu" din cauza faptului că nu primea suficiente minute în prima echipă a lui Zinedine Zidane.

Chiar dacă a plecat de la Real Madrid, internaţionalul spaniol se gândeşte în continuare la fosta sa echipă. Alvaro Morata a lăsat să se înţeleagă că ar accepta o ofertă de la campioana Spaniei, chiar dacă a fost cedat de două ori de formaţia de pe "Santiago Bernabeu".

Morata a costat-o pe Chelsea o mică avere

"Respect foarte mult Chelsea. Au făcut un efort uriaş pentru a mă transfera şi sunt fericit aici, dar Madridul este Madrid!", a declarat Alvaro Morata în timpul unui interviu oferit unui canal TV din Spania.

În vara anului trecut, Chelsea a plătit 65 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Alvaro Morata de la Real Madrid. Internaţionalul spaniol a marcat 12 goluri în cele 31 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon pentru formaţia din capitala Angliei.