Sport

Ce se întâmplă la mormântul lui Diego Maradona! Imaginea care a produs polemică în Argentina. Foto

O imagine de la mormântul lui Diego Maradona a produs un val de polemici în Argentina. Locul de veci al fostului mare fotbalist ar fi fost abandonat de membrii familiei.
31.01.2022 | 18:49
Ce se intampla la mormantul lui Diego Maradona Imaginea care a produs polemica in Argentina Foto
Mormântul lui Diego Maradona, din Buenos Aires, pare abandonat, la un an şi două luni de la moartea fostului fotbalist
ADVERTISEMENT

Moartea lui Diego Maradona, la 60 de ani, a şocat Argentina şi întreaga planetă, iar înmormântarea fostului mare fotbalist a fost transmisă în direct în întreaga lume. La un an şi două luni de la dispariţia “Butoiaşului Atomic”, o fotografie cu mormântul acestuia s-a viralizat în America de Sud.

A fost abandonat mormântul lui Diego Maradona?!

Recent, Cora Garmarnik, o femeie din Argentina, a postat o fotografie cu mormântul lui Diego Maradona şi a lăsat să se înţeleagă că a fost abandonat. După înmormântarea lui “El Pibe D’Oro”, familia a decis ca locul de veci să fie păzit şi doar apropiaţii să aibă voie se se reculeagă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile stau cu totul altfel, cel puţin conform Corei Garmarnik. Aceasta a susţinut că nimeni nu păzea mormântul lui Diego Maradona, cu toate că o firmă de pază ar fi trebuit să fie prezentă.

În plus, Cora Garmarnik a sugerat că mormântul lui Diego Maradona nu mai fusese vizitat de ceva timp. “Am fost să las o floare la mormântul lui Maradona. Erau doar trei flori veştejite. Atât”, a scris femeia.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a postat mesajul pe Twitter, Cora a primit sute de mesaje, iar în unele era atacată că a fotografiat locul de veci al lui Diego Maradona. Astfel, femeia a decis să şteargă postarea, însă a fost salvată de internauţi.

Unde a fost înmormântat Diego Maradona

Mormântul lui Diego Maradona se află în cimitirul “Jardín de Bella Vista de San Miguel”, în Buenos Aires. Fostul mare fotbalist argentinian a fost înmormântat alături de părinţii lui, aşa cum şi-a dorit.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea lui Diego Maradona, care a avut loc pe 26 noiembrie 2020, a fost privată, la cerinţa familiei, după ce fanii acestuia au putut să-şi ia adio într-o ceremonie care a avut loc în aceeaşi zi.

Ce altă dorinţă a lui Diego Maradona a fost respectată

În 2005, în timpul emisiunii ““La noche de 10”, moderată de Diego Maradona, a avut loc un interviu deosebit, în care a oferit răspunsuri propriilor întrebări. La un moment dat, argentinianul a vorbit şi despre moarte, episodul care a fost reluat imediat după decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

“Să îmbătrânesc alături de nepoatele mele ar fi o moarte liniştită”, spunea Maradona, atunci când a venit vorba despre propria moarte. “Dacă ai putea să spui câteva cuvinte, care ar fi cuvintele?”, s-a întrebat “El Pibe D’Oro”.

“Îţi mulţumesc că ai jucat fotbal, pentru că este sportul care ţi-a adus cea mai mare bucurie şi libertate. E precum ai atinge cerul cu mâinile. Mulţumesc mingii. Da, asta aş scrie pe mormânt. Mulţumesc mingii”, a explicat Diego Maradona.

Acum, pe mormântul lui Diego Maradona, în afara de numele părinţilor, mai sunt trecut şi cuvintele “Garcias a la pelota” (n.r. Mulţumesc mingii), exact cum îşi dorise fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde