Fotbal intern

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat! „Cum să fii tolerant cu un astfel de om…?”

29.12.2018 | 18:36
Mormantul lui Ilie Balaci a fost vandalizat Cum sa fii tolerant cu un astfel de om
ADVERTISEMENT

Situație delicată la Craiova, acolo unde mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat chiar în perioada sărbătorilor! Fiica fostului mare jucător, Lorena, a fost cea care a povestit totul pe o rețea de socializare. Astfel, conform acesteia, de pe locul unde „Minunea Blondă” își doarme somnul de veci au dispărut un brăduț artificial și mai multe globuri. Familia regretatului fotbalist a adus la mormânt brădulețul pe care l-a împodobit, în semn de respect, însă acesta a fost subtilizat.

„Cum să cataloghezi un om care fură de pe un mormânt un brăduț artificial de 20 de lei și câteva globuri de 10 lei? Cum să fii tolerant cu un astfel de om…? Cum să înțelegi raționamentul pentru care a făcut acest gest? Ok…furi mâncare, bani, bijuterii…sau mai stiu eu ce…dar să furi un brăduț de plastic cu câteva globuri???”, a scris Lorena Balaci pe pagina personală de facebook.

ADVERTISEMENT
Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat! Mesajul
Mesajul postat de Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci

Mormântul lui Ilie Balaci a fost vandalizat!

Cu puțin timp în urmă, Lorena Balaci făcea o mărturisire dureroasă despre felul în care trăiește de la moartea tatălui ei. ”E încă dureros, pentru că eu sunt încă în perioada aia de negaţie. Am senzaţie că tata e plecat şi că va trebui să se întoarcă. Trăiesc sentimentul ăla ca atunci când va pleca în străinatate. Sigur că mă întâlnesc cu realitatea când merg la cimitir, nu ştiu ce să zic. Oricum, cum am mai spus de atâtea ori, legendele nu mor. Tata trăieşte puţin prin mine, puţin prin sora mea, puţin prin copiii noştri. (n.r. Încă mai ai momente când pui mâna pe telefon să îl suni?) Da. Nici nu am şters numărul lui din telefon. Este primul la numere favorite. Eu am mai spus-o şi repet. Eu nu mi-am pierdut tatăl, ci cel mai bun prieten. Relaţia dintre mine şi tata era de cei mai buni prieteni”, a declarat Lorena Balaci pentru Telekom Sport

  • 62 de ani avea Ilie Balaci în momentul în care a încetat din viață