Sport

Mormântul lui Kobe Bryant a fost profanat. Un bărbat a fost arestat de poliție

18.03.2020 | 15:46
Mormantul lui Kobe Bryant a fost profanat Un barbat a fost arestat de politie
Mormântul lui Kobe Bryant a fost profanat. Un bărbat a fost arestat de poliție. Sursa foto: Usatoday.com
ADVERTISEMENT

Pe 26 ianuarie, lumea sportului mondial era cutremurată de o veste venită din Statele Unite ale Americii. Kobe Bryant, fiica sa Gianna și alte șapte persoane își pierdeau viața într-un accident de elicopter produs în California. Acum, o altă veste tristă vine de peste ocean, după ce presa a anunțat că mormântul legendei din NBA a fost profanat.

Mormântul lui Kobe Bryant și al fiicei sale a fost profanat. Un bărbat a fost arestat de poliție

La aproape două luni distanță de la nefericitul eveniment, mormântul în care se află trupurile lui Kobe și Gianna Bryant în Parcul Memorial Pacific View din Corona del Mar (California), a fost vandalizat.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Web24News, un bărbat a cărui identitate rămâne nedivizată, a fost arestat deja de poliție pentru faptele comise.

Locul de veci al marelui jucător din istoria NBA și fiicei sale are o ușă mică pentru a intra și este decorat cu sute de flori, atât naturale cât și artificiale, care înconjoară pietrele de mormânt.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că o persoană de sex masculin a intrat în spațiu și a smuls florile care se aflau în jurul pietrei de mormânt a lui Kobe Bryant și a început să zgârie monumentul funerar.

Soția lui Kobe, Vanessa Bryant, probleme fără sfârșit după decesul soțului

Nu e prima problemă cu care se confruntă familia lui Kobe Bryant după decesul acestuia.

Pe 1 martie, aceasta a aflat, din presă, că un polițist care a fost prezent la locul tragediei se folosește de poze cu rămășițele victimelor.

ADVERTISEMENT

Polițistul în cauză este acuzat că ar fi încercat să impresioneze o femeie dintr-un bar din Los Angeles, arătându-i imaginile cu rămășițele victimelor accidentului de elicopter de pe telefonul său mobil.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. În elicopter se aflau, în total, nouă persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: