Life

Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, ținut „lună” de Doru Gușman. De câte ori face curățenie: „Se uită obsesiv”

Doru Gușman are mare grijă de mormântul lui Petrică Mîțu Stoian! Impresarul și confidentul regretatului artist merge zilnic în cimitirul Ungureni și face totul „lună”.
21.02.2023 | 13:30
Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman / mormânt Mîțu Stoian / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian este curat „lună”, totul datorită vizitelor aproape zilnice ale lui Doru Gușman! FANATIK a mers „în vizită” la locul de veci al artistului și a constatat că Doru Gușman se îngrijește ca locul să fie, zi de zi, impecabil. Mai mult, printre cruci, am întâlnit și o doamnă care a venit să-i aprindă fiului său o lumânare și ne-a povestit, în exclusivitate, că fostul impresar al regretatului artist face mereu curățenie la locul de veci al cântărețului, pe care îl și împarte cu acesta, având piatra funerară imediat lângă Mîțu Stoian, dar și lângă soția lui, care s-a stins din viață în 2021.

Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, impecabil datorită lui Gușman

Reporterii FANATIK au mers în cimitirul Ungureni, acolo unde i-au găsit și locul de veci al regretatului Petrică Mîțu Stoian. Atunci când am ajuns, am rămas fără replică: mormântul artistului nu este atins de niciun fir de praf, de nicio frunză care cade, de nicio talpă de pantof. Lumânările care se petrec sunt strânse, sunt puse constant flori proaspete și colorate, iar marmura este ștearsă zi de zi.

ADVERTISEMENT

O doamnă aflată în cimitir ne-a mărturisit că s-au împlinit 7 ani de când fiul său a murit la vârsta de numai 35 de ani, ca urmarea  unui accident cumplit. Bărbatul era, cumva, „vecinul” lui Petrică Mîțu Stoian, așa că ne-am permis să îi punem câteva întrebări, pentru a afla cine se ocupă cu această curățenie exemplară de la locul de veci al artistului.

Nu mare ne-a fost uimirea atunci când am aflat că Doru Dușman, impresarul și confidentul artistului, vine zi de zi la mormântul lui Mîțu Stoian, face curățenie, aduce flori proaspete, lumânări și are grijă ca totul să arate mereu impecabil.

ADVERTISEMENT

„Domnul Gușman nu știu dacă vine aici zi de zi, dar de câte ori am venit, dumnealui a fost aici, prezent. Cu siguranță vine constant, de multe ori pe săptămână.

„I-am mai aprins și eu o lumânare domnului Mîțu…”

Pune flori, schimbă lumânările, se uită de jur împrejur să vadă dacă totul este bine. Îi spune câteva cuvinte și apoi pleacă. Și dumnealui văd că are groapa tot aici, lângă prietenul lui de-o viață, Petrică Mâțu Stoian, dar și lângă soție. 

ADVERTISEMENT

L-am văzut de multe ori îngândurat… Probabil nu a reușit să treacă peste acest eveniment neplăcut care ne-a marcat pe toți. Eu vin aici în fiecare săptămână, la fiul meu, care a murit într-un accident groaznic.

De atunci nu mai am liniște… De multe ori i-am mai aprins și eu o lumânare domnului Mîțu, căci tare mult mi-au mai plăcut cântecele dumnealui…” ne-a spus doamna pe care am găsit-o în cimitir, fără să ne dezvăluie, însă, numele dumneai.

ADVERTISEMENT
Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian
Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian din cimitirul Ungureni, Craiova / Sursă foto: FANATIK

Mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Imagini exclusiv FANATIK

Dacă aveați impresia că tot ce susținem noi și tot ce a spus doamna respectivă nu este adevărat, FANATIK vă lasă, drept „mărturie”, fotografiile exclusive făcute la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, unde totul este de-a dreptul impecabil!

La locul de veci al artistului din cimitirul Ungureni se poate ajunge extrem de ușor, iar mormântul, fiind în marmură neagră, este foarte vizibil și este aproape de intrarea principală a cimitirului, cea care trece și prin Parcul Romanescu din Craiova.

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit o singură dată și nu a avut copii

Dacă pe plan profesional s-a știut totul despre regretatul Petrică Mîțu Stoian, pe plan sentimental au existat mereu numeroase semne de întrebare cu privire la marele artist de muzică populară. Acesta a fost căsătorit o singură dată, iar de unica lui soție, Carmen, a divorțat cu maximă discreție.

Nu a avut niciodată copii și spunea mereu că nu i-au plăcut copiii, motiv pentru care nici Dumnezeu nu i-a dat moștenitori. Mai mult, după divorțul de singura lui soție, artistul nu a mai luat în calcul varianta de a se recăsători.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.

Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat. În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, spunea Petrică Mîțu Stoian, în presă, acum ceva timp.

„Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, a mai punctat Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT