Life

Mormântul unui cunoscut artist de muzică lăutărească, incendiat. Familia acuză: “Îşi bat joc de când a decedat”

Mormântul unui cunoscut artist de muzică lăutărească a fost incendiat. Rudele sale o acuză pe văduva bărbatului și pe familia acesteia. Mai mult, sora artistului spune că ei își bat joc de fratele său după moarte.
12.08.2022 | 16:40
Mormantul unui cunoscut artist de muzica lautareasca incendiat Familia acuza Isi bat joc de cand a decedat
Mormântul unui cunoscut artist de muzică lăutărească, incendiat. foto: colaj Fanatik / News Bucovina
ADVERTISEMENT

Este scandal între rudele unui faimos artist de muzică populară, la un an de la moartea acestuia. Mormântul acestuia a fost incendiat, iar rudele se acuză.

Scandal după moartea unui faimos artist de muzică lăutărească. Mormântul lui, incendiat

A trecut un an de la momentul în care Victor Butuman s-a stins din viață.  Chiar și așa, rudele bărbatului nu au îngropat securea războiului și nu au trecut peste diferențele dintre ele astfel că acum, mormântul bărbatului a fost incendiat.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă a mormântului incendiat a fost filmată, iar cea acuzată este nimeni alta decât soția defunctului.

Scandalul care există în această familie este între cea care i-a fost alături bărbatului în ultimii ani din viață și mama și sora acestuia. Acestea din urmă se declară exasperate de femeia care i-a fost soție instrumentistului.

ADVERTISEMENT

Sora lui Victor Butuman spune că văduva acestuia și familia ei își bat joc de el după moarte, pentru că i-au incendiat crucea, florile și iarba din jurul locul de veci al artistului.

Mormântul artistului are lacăt. Ce scandaluri au mai existat în familie

Tocmai din cauza acestor scandaluri, sora lui Victor Butuman a decis să pună un lacăt peste mormânt pentru a evita să se mai întâmple astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a povestit că conflictul este unul mai vechi și chiar în ziua de Înviere a avut loc un scandal în care a fost implicată fosta soție, fata acestuia, frații și cumnatul ei, pe care îi acuză că le-au adresat cuvinte jignitoare atât ei, cât și mamei sale.

De asemenea, sora artistului de muzică lăutărească spune că rudele din partea soției acestuia au sărit la bătaie și le-au amenințat cu moartea pe ea și pe mama lui.

ADVERTISEMENT

”Am pus lacăt, își bat joc de mormânt de când a decedat, familia, fosta soție. A ars totul, erau flori, iarbă, aici n-au fost puse niciodată lumânări, noi lăsăm lumânări pe baterii aici. Coroana de pe cruce, crucea, au ars.

Am avut conflicte și de înviere. Fosta soție, fata, frații ei și cumnatul au sărit la noi la bătaie, cu vorbe jignitoare de prostituție, de omoruri.

Pe mine m-a luat poliția încătușată, în seară de înviere. Nu ne lasă în pace nicio zi, susțin că i-aș fi furat banii fratelui meu. N-au venit de înviere cu o floare, au venit cu ceartă să ne omoare.”, a declarat sora lui Victor Butuman pentru News Bucovina.

ADVERTISEMENT