Sport

Moroșanu, ironizat de Daniel Ghiță după ce s-a lăsat machiat și dat cu ruj de Cătălin Zmărăndescu! Imagini uluitoare. “I-a căzut cerul în cap!” GALERIE FOTO

18.04.2019 | 13:55
Momentul în care Cătălin Moroșanu este machiat de Cătălin Zmărăndescu. Daniel Ghiță l-a ironizat pe luptătorul de la Fermă

Cătălin Moroșanu a fost ironizat de Daniel Ghiță, toate acestea după ce “Moartea din Carpați” a fost machiat și dat cu ruj de Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiuni “Ferma – Un nou început”. Cei doi luptători au fost protagoniștii unei faze uluitoare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Daniel Ghiță l-a ironizat pe Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu sunt două personaje importante din sportul românesc care participă la emisiunea “Ferma – Un nou început”. Tot evenimentul a avut loc miercuri seara, atunci când cei doi sportivi au fost provocați de către colegii lor.  Cătălin Zmărăndescu a luat un creion de ochi și ceva mascara de la fete și s-a pus pe treabă.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali s-a amuzat pe seama lui Cătălin Moroșanu în timp ce îl machia. “Ca o femeie fericită, da? Închide ochii!” Concurenții și-au dat seama că “Moartea din Carpați” nu se află într-o ipostază foarte plăcută, iar primul care a vorbit despre provocarea primită de cei doi sportivi a fost cântărețul Kamara. “Ce poate fi mai dureros, te bate, te machiază. I-a căzut cerul în cap.”  

Mesajul postat de Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook

Reacția lui Daniel Ghiță și ce a spus Moroșanu

Reacția lui Daniel Chiță, luptătorul care insistă să intre în ring cu Cătălin Moroșanu, nu s-a lăsat așteptată. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook după ce a văzut imaginile în care Cătălin Zmărăndescu îl machia pe Moroșanu. “Dragilor, dacă vă zic ceva toată lumea are o problemă! Ziceți voi, ce părere aveți? Câți ani are Zmărăndescu? Câți ani are Moro? Îmi place Zmărăndescu!”

Cătălin Moroșanu a răbufnit la finalul provocării și a trims săgeți către Zmărăndescu. “Dacă avea un pic de respect pentru mine, că suntem colegi de breaslă, nu făcea chestia asta. Mi-am dat seama că nu mă respectă. Eu am luat-o ca pe ceva amuzant. El a făcut-o intenționat.”