News

Morți misterioase: șase femei au fost găsite fără viață, într-o pădure. Toate erau tinere și au dispărut în ultimele luni

Poliția caută o explicație pentru o serie de morți suspecte care au avut loc în ultimele luni, într-o zonă împădurită din Portland, Oregon, SUA.
04.06.2023 | 15:42
Morti misterioase sase femei au fost gasite fara viata intro padure Toate erau tinere si au disparut in ultimele luni
Cele șase femei aveau sub 40 de ani și au fost găsite moarte, la o distanță de câțiva kilometri / Sursă foto: Observator
ADVERTISEMENT

Oamenii legii sunt în alertă după ce cadavrele a șase tinere au fost identificate într-o pădure din Portland. Trupurile au fost găsite în zone apropiate și se pare că femeile au decedat la intervale mici de timp.

Misterul morții celor șase femei: victimele au fost găsite în zone apropiate

În prezent, oamenii legii încearcă să afle ce legătură există între cele șase femei care au fost găsite fără viață, într-o pădure din SUA.

ADVERTISEMENT

Ceea ce se știe până în acest moment este că cele șase femei au fost găsite fără suflare în intervalul 19 februarie  – 7 mai 2023, pe raza unor localități apropiate, precum: Multnomah, Polk, Clark și Clackamas.

Prima victimă avea 22 de ani și a fost găsită în zona împădurită din Pleasant Valley. Kristin Smith dispăruse fără urmă din data de 22 decembrie și de atunci familia o căuta disperată. Tânăra a fost identificată abia la finalul lunii mai, însă cauza morții ei nu a fost încă identificată.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime nu a fost identificată nici până azi

Joanna Speaks, în vârstă de 32 de ani, este a doua victimă. Cadavrul ei a fost găsit pe 8 aprilie, într-un hambar dintr-o fermă abandonată, la 36 de kilometri de Portland. Pe trupul femeii au fost găsite urme ale unor lovituri puternice.

Pe 24 aprilie au fost mai fost găsite două femei moarte. Prima a fost Charity Lynn Perry, în vârstă de 24 de ani. Potrivit The Sun, trupul ei a fost descoperit într-un canal din Multnomah, însă ultima dată a fost văzută în centrul orașului Portland.

ADVERTISEMENT

La patru kilometri distanță a mai fost găsit un cadavru, care a rămas neidentificat. Potrivit autorităților, este vorba despre o femeie brunetă, cel mai probabil amerindiană sau născută în Alaska, având vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani.

Tânără de 22 de ani, găsită moartă în pădure, după ce a fost văzută în Portland

O a cincea victimă. Bridget Leann Ramsey, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită pe 30 aprilie, în localitatea Polk. Moartea ei este considerată ca fiind suspectă.

ADVERTISEMENT

În fine, ultima victimă găsită este Ashley Real, de 22 de ani, al cărei cadavru a fost găsit într-o zonă de pădure din Eagle Creek. Descoperirea a fost făcută de un bărbat, pe data de 31 mai, la mai bine de trei săptămâni după dispariția fetei. Ultima oară, ea a fost văzută tot în Portland, plecând dintr-un restaurant fast-food.

ADVERTISEMENT
Tags: