Video. Moruţane, ce-ai făcut? Gol şi eliminare, 1-2, adio calificare!

ROMÂNIA U19-UCRAINA U19 1-2
Filon Stan   
in Stiri sportive
27/03/2018, 21:04
Video. Moruţane, ce-ai făcut? Gol şi eliminare, 1-2, adio calificare!

Olimpiu Moruţan i-a trecut pe fanii tricolorilor U19 de la extaz, la agonie! Jucătorul FC Botoşani a marcat în minutul 77 în partida disputată de naţionala U19 în compania reprezentativei U19 a Ucrainei, dar a sărbătorit prea mult golul respectiv. Imediat a venit şi golul egalizator din partea ucrainenilor. VEZI VIDEO AICI!

Jucătorul de doar 18 ani şi-a scos tricoul imediat după deschiderea scorului, iar acest lucru l-a trimis direct pe banca de rezerve, deoarece a încasat al doilea cartonaş galben.

Moruţan a marcat, apoi a primit cartonaş roşu!

Arbitrul l-a eliminat imediat pe fotbalistul care din vară va ajunge la FCSB. Din acel moment totul a mers prost pentru naţionala noastră. A fost egalată aproape imediat, iar apoi, în prelungirile meciului, ucrainenii au dat lovitura şi ne-au furat calificarea la Campionatul European. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×