Cele mai citite

Detalii incredibile din vestiarul naţionalei U19, după ratarea EURO! Ce a făcut Moruţan!

Naţionala U19 a României a fost învinsă dramatic de reprezentativa Ucrainei, scor 1-2.
28.03.2018 | 14:13
Detalii incredibile din vestiarul naţionalei U19, după ratarea EURO! Ce a făcut Moruţan!

Selecţionerul naţionalei sub 19 ani a vorbit despre atmosfera din vestiar, imediat după ratarea calificării la Campionatul European. Adrian Boingiu a spus că a încercat să vorbească cu Olimpiu Moruţan, dar nu a fost posibil ore întregi. Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar tot atunci a încasat şi al doilea cartonaş galben, deoarece şi-a scos tricoul pentru a sărbători reuşita. România a rămas în 10 oameni, apoi ucrainenii au egalat şi au preluat şi conducerea. Partida s-a terminat cu scorul de 1-2. 

“Era greu de vorbit cu Moruţan. Era prea afectat. A plâns non-stop, ore întregi. Şi-a pierdut controlul. Abia seara târziu am putut să vorbesc cu el. I-am spus că nu e singurul vinovat şi că au fost şi alte cauze. El a făcut multe pentru această echipă. Nu trebuie condamnat aşa tare. Nu Moruţan trebuie scos ţap ispăşitor. A greşit, dar asta e.

Boingiu spune că au fost momente gestionate prost

Au fost momente gestionate prost, frustare, euforie. Cred că a contat mai mult impactul acelui moment, decât omul în minus. Noi am pregătit bine meciul. Le-am zis jucătorilor că nu va fi uşor şi că trebuie să fie atenţi. Le-am spus că arbitrul le poate da cartonaş la orice fază”, a spus selecţionerul Adrian Boingiu la Pro X.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri