Moruţan a plecat la FCSB. “I-am dat drumul mai devreme!”

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
01/06/2018, 18:24
Moruţan a plecat la FCSB. “I-am dat drumul mai devreme!” GALERIE FOTO
Moruţan a plecat la FCSB. Internaţionalul U 19 şi-a închis conturile cu FC Botoşani

Moruţan a plecat la FCSB. Internaţionalul Under 19 nu mai face parte din lotul lui FC Botoşani după ce Valeriu Iftime şi-a dat acordul ca tânărul jucător să înceteze contractul cu moldovenii după partida câştigată pe terenul celor de la Spesi, scor 1-0.

Olimpiu Moruţan este gata pentru o nouă aventură în cariera lui. FANATIK.RO a aflat că internaţionalul Under 19 şi-a închis conturile cu FC Botoşani, iar după partida de la Sepsi tânărul fotbalist i-a cerut acceptul patronului Valeriu Iftime să fie lăsat să plece mai devreme la FCSB, deşi mai era de disputat şi partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Olimpiu Moruţan a semnat în iarnă un contract cu FCSB, pentru 1 milion de euro, iar Gigi Becali i-a permis fotbalistului să mai joace şase luni la FC Botoşani sub formă de împrumut.

Moruţan a plecat la FCSB. “I-am dat drumul mai devreme!”

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, ne-a vorbit despre decizia pe care a luat-o în legătură cu viitorul lui Olimpiu Muruţan. “Nu îl mai avem pe Olimpiu Moruţan la echipă, După meciul cu Sepsi el a venit la noi şi ne-a rugat să îl lăsăm să plece de la Botoşani cu o etapă înainte de finalul campionatului, deoarece vrea şi el câteva zile de odihnă pentru că pe şapte sau opt iunie pleacă cu Steaua în cantonament. Însă din câte ştiu eu el trebuie ca în această vară să dea şi BAC-ul, dar acum nu mai este problema mea acest lucru.

Însă, dacă ar fi după mine eu l-aş mai vrea împrumut pe Moruţan la Botoşani şi de la vară, dar nu cred că mai vrea el să stea. Însă consider că nici Gigi Becali nu mai este de acord să mi-l lase după ce mi-a dat deja 1 milion de euro pe el. Înainte de plecare am discutat cu Oli şi i-am dat nişte sfaturi în legătură cu viitorul său la Steaua. Dacă ascultă de ele, atunci este foarte bine, dar dacă sfaturile mele i-au intrat pe o ureche şi îi vor ieşi pe alta, atunci este treaba lui. I-am spus să aibă răbdare aşa cum a avut Dennis Man. Nu trebuie să intre în panică dacă nu va juca titular încă de la început. Trebuie să aibă încredere în calităţile sale deoarece este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din fotbalul românesc. Eu sunt sigur că el o să reuşească la Steaua”, a spus Iftime.

Închide ×