Fotbal intern

Moruțan a revenit pe teren după o pauză de 119 zile. Nu a mai jucat din mai

15.09.2019 | 22:47
Morutan a revenit pe teren dupa o pauza de 119 zile Nu a mai jucat din mai

Disputa de la Craiova dintre Universitatea și FCSB a însemnat revenirea pe teren, la oaspeți, a talentatului jucător Olimpiu Moruțan. Marea speranță a roș-albaștrilor nu mai evoluase în Casa Pariurilor Liga 1 de mai bine de patru luni.

Moruțan, din nou pe teren după o pauză de 119 zile. Nu a mai jucat din mai

Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren de Bogdan Vintilă în minutul 72 al deplasării de la Craiova. Mijlocașul a intrat în locul veteranului Adi Popa, cel care nu a făcut nu a prins o zi foarte bună în Bănie. Moruțan nu mai evoluase în Casa Pariurilor Liga 1 de pe 15 mai 2019. Atunci, jucătorul adus de FCSB de la FC Botoșani a prins ultimele 27 de minute ale meciului cu CFR Cluj, câștigat de vicecampioană cu 1-0.

Cotat la 900,000  de Euro de site-ul Transfermarkt, Moruțan a bifat 34 de partide la FCSB în sezonul trecut și a marcat 3 goluri. Jucătorul de 20 de ani stă mult mai bine la capitolul pase de gol. A reușit nouă în toate competițiile: Casa Pariurilor Liga 1, Europa League (preliminarii) și Cupa României.

Apariția lui Moruțan pe teren, de bun augur pentru FCSB
Apariția lui Moruțan pe teren, de bun augur pentru FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu

Apariția lui Moruțan pe teren, de bun augur pentru FCSB

Revenirea lui Moruțan a coincis cu o victorie uriașă obținută de FCSB pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Juvhel Tsoumou, o altă rezervă, a adus toate cele trei puncte pentru bucureșteni cu un gol marcat în minutul 88.