Momente dramatice pentru Moruţan. “Mi-a fost frică să nu facă un şoc!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
29/03/2018, 21:49
Momente dramatice pentru Moruţan. “Mi-a fost frică să nu facă un şoc!”

Adrian Boingiu, selecţionerul echipei naţionale a României U19, a dezvăluit prin ce momente a trecut Olimpiu Moruţan după finalul meciului cu Ucraina U19, scor 1-2. Jucătorul lui FC Botoşani a trăit un adevărat şoc în autocarul care ducea echipa la baza de la Buftea.

“Stătea în ultimul rând şi m-am dus la el. Plângea rău, rău, nu se putea opri. La un moment dat mi-era teamă să nu facă un şoc. L-am luat, iam spus că nu e el de vină. Apoi, a citit un titlu din care a înţeles că el e de vină. Ceva de genul: “Tunurile pe Moruţan”… Antrenorul lui, Costel Enache, venise la meci şi am hotărât să meargă cu el acasă”, a spus Adrian Boingiu pentru o emisiune de sport.

Nu înţelege de ce Moruţan şi-a scos tricoul

Adrian Boingiu a comentat şi în legătură cu momentul în care Olimpiu Moruţan a decis să-şi dea tricoul joc, lucrur care i-a adus eliminarea. “Dacă avea pe tricoul de dedesubt un tricou pentru mama, pentru cineva, atunci înţelegeam! Dar nu avea nimic pe tricou, a fost doar un gest de bucurie, care putea fi altul”, a spus selecţionerul echipei U19.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×