Moruţan este apărat: “N-o să doarmă o săptămână, dar trebuie să-şi revină”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
28/03/2018, 11:59
Moruţan este apărat: “N-o să doarmă o săptămână, dar trebuie să-şi revină”

Jucătorul celor de la FC Botoşani s-a bucurat la gol, dându-şi tricoul jos, şi a luat al doilea cartonaş galben, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică. România a fost învinsă în cele din urmă şi a ratat calificarea la Campioantul European.

Dan Petrescu îl condamnă pe Olimpiu Moruţan pentru gestul pe care la făcut, însă atrage atenţia că acesta trebuie să-şi revină, pentru că va mai fi nevoie de serviciile sale şi pe viitor:

“A greşit mult”

”I-am lăudat înainte să facă ceva. Când joacă prost, îi facem pilaf. Când joacă bine, sunt cei mai valoroşi din lume. S-a vorbit că vin deja la naţionala mare şi o să fie titulari peste trei luni. Mi se pare incredibil. Îmi pare rău pentru ei, au fost prea siguri de victorie. Nu mi-a plăcut ce a făcut Moruţan, dar este un jucător foarte talentat, de viitor. Poate să ajungă la naţionala mare a României, dar acum a greşit foarte mult şi echipa a pierdut o calificare. O săptămână probabil nu o să poată dormi, dar nu trebuia să facă gestul acela”, a spus Dan Petrescu.

Închide ×