Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Moruțan are oferte și accidentat! Ioan Becali, dezvăluiri despre revenirea românului la Galatasaray: „Sunt câteva cluburi de cupe europene care m-au întrebat despre el”

Olimpiu Moruțan este accidentat, dar chiar și așa primește oferte de transfer. Ioan Becali a dezvăluit șansele mijlocașului de a se transfera de la Galatasaray.
25.06.2024 | 21:06
Morutan are oferte si accidentat Ioan Becali dezvaluiri despre revenirea romanului la Galatasaray Sunt cateva cluburi de cupe europene care mau intrebat despre el
Olimpiu Moruțan, aproape de transfer, direct din perioada de recuperare / Instagram
ADVERTISEMENT

Ioan Becali a fost invitatul lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK LA EURO, unde au discutat despre marele absent al naționalei, Olimpiu Moruțan. Mijlocașul are oferte de transfer chiar și în perioada de recuperare după ruptura de tendon ahilean.

Transfer direct din cârje pentru Moruțan?!

Olimpiu Moruțan este dorit de mai multe cluburi interesante, din cupele europene, conform lui Ioan Becali. Impresarul crede că mijlocașul are șanse importante de a rămâne la Galatasaray, dacă nu se va materializa un transfer mare.

ADVERTISEMENT

„Moruțan, azi am vorbit cu el. E acolo cu echipa, se simte foarte bine. Deja avansăm în discuții cu echipe interesante pentru el. La Galatasaray s-a schimbat conducerea echipei de fotbal, nu mai e acel vicepreședinte care visa cai verzi pe pereți.

A adus jucători cu salarii de 3-4-5 milioane.. Galatasary e într-o criză profundă economică. Și aceste crize economice trebuie rezolvate. Noul, vechiul președinte, responsabil la secția fotbal, l-a pus puțin pe bancă și acolo va fi un fost director sportiv al clublui.

ADVERTISEMENT

Un om care cunoaște problemele echipei Galatasaray și tot ce înseamnă fotbal în Europa. Deocamdată n-are cum să înceapă pregătirea cu Galatasaray, de abia spre sfârșitul lunii august va începe pregătirea.

Sunt cluburi care îl cunosc de anul trecut. Sunt câteva cluburi interesante care deja m-au întrebat când poate începe să se antreneze normal. Din afara Turciei, din cupele europene. Echipe care îl doreau anul trecut.

ADVERTISEMENT

Galatasary îl dorea atât de tare la o echipă unde a început greu, nu prea a fost jucat și a urmat această accidentare. Nu pot să spun, e devreme. Stai să terminăm Campionatul European, el e acolo cu ceilalți. La momentul potrivit vei avea informațiile, tu și toată presa“, a spus Ioan Becali, în exclusivitate.

Olimpiu Moruțan, accidentare dură

Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare urâtă la finalul lunii aprilie, atunci când și-a rupt tendonul ahilean. Mijlocașul a suferit o operație de urgență, ieșind din calculele pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

Însă, mijlocașul a continuat recuperarea și a fost luat de către echipa națională în Germania pentru a-l motiva. Olimpiu Moruțan este al 27-lea „jucător“ de la EURO, fiind important în vestionarul „tricolorilor“, care au avut un gest special pentru el, Nicușor Stanciu preluând numărul 21.

Moruțan are oferte și accidentat! Ioan Becali, dezvăluiri despre revenirea românului la Galatasaray

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici