Sport

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se revoltă. Au apelat la președintele lui Galatasaray pentru a pune capăt conflictului cu antrenorul

Cei doi internaționali români au apelat la președintele lui Galatasaray, în speranța că acesta îl va convinge pe antrenorul Domenec Torrent să le acorde mai multe șanse.
14.02.2022 | 15:52
Olimpiu Morutan si Alexandru Cicaldau se revolta Au apelat la presedintele lui Galatasaray pentru a pune capat conflictului cu antrenorul
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău s-au plâns conducerii lui Galatasaray de antrenorul Domenec Torrent. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Criticați în presa turcă, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au dat vina pe antrenorul Domenec Torrent, care i-a folosit extrem de puțin în ultima perioadă. Presa turcă anunță că președintele lui Galatasaray va interveni pentru a pune capăt acestui conflict.

 Probleme pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. S-au plâns conducerii, nemulțumiți de antrenor

În cele cinci meciuri disputate sub comanda spaniolului adus după demiterea lui Fatih Terim, fostul mijlocaș al FCSB-ului a adunat în total doar 85 de minute, motiv pentru care a cerut să fie împrumutat la finalul sezonului, dacă situația nu se va schima, în timp ce colegul său a fost o singură dată integralist.

ADVERTISEMENT

Potrivit aksam.com, președintele i-a asigurat că va avea o discuție cu Torrent, în încercarea de a-l convinge să le acorde mai multe șanse, cu atât mai mult cu cât clubul i-a transferat pe sume deloc de neglijat și speră să-i transforme cât de curând în principalele produse de export.

În plus, rezultatele obținute până acum nu sunt tocmai în avantajul tehnicianului. Galatasaray ocupă un neverosimil loc 13 în clasament, la nu mai puțin de 31 de puncte în spatele liderului Trabzonspor.

ADVERTISEMENT

Moruțan și Cicâldău, criticați pentru evoluțiile din ultima perioadă

Tot în presa turcă, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost arătați cu degetul pentru parcursul dezastruos al echipei și comparați cu jucători pe care conducerea a decis să-i împrumute.

Moruțan, pentru care Galatasaray a plătit 3,5 milioane de euro, nu joacă în mod constant. Yunus Akgun, care joacă pe același post, a fost împrumutat la Adana Demirspor și a reușit 7 goluri și 6 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Cicâldău, pentru care Galatasaray a plătit 6,5 milioane de euro, și Emre Akbaba, care a fost împrumutat la Alanya, joacă pe aceeași poziție. Cicâldău a mai înscris din penalty, dar nimeni nu l-a văzut să facă diferența într-un meci.

Emre Akbaka a reușit 10 goluri și 3 pase decisive. Galatasaray a încercat să-și construiască viitorul cu ajutorul jucătorilor tineri. Dar prezentul a fost neglijat?

ADVERTISEMENT

Este clar că proiectul cu tinerii n-a funcționat. Jucătorii mari fac echipele mari. Jucători precum Sneijder, Felipe Melo, Fernando, Selcuk Inan.

Tinerii pot construi ziua de mâine, dar marii jucătorii au grijă de prezent. Galatasaray are nevoie de jucători experimentați.

Dacă aș fi în conducerea clubului Galatasaray, i-aș trimite înapoi pe Cicâldău și Moruțan și aș evita plata celor 10 milioane de euro”, a scris jurnalistul Sansal Buyuka, potrivit milliyet.com.

ADVERTISEMENT