Fotbal international

Moruţan, Coman şi Ovidiu Popescu, desfiinţaţi de Gigi Becali după Rapid Viena – FCSB 3-1. “El fugea de minge!”

23.08.2018 | 23:48
Morutan Coman si Ovidiu Popescu desfiintati de Gigi Becali dupa Rapid Viena  FCSB 31 El fugea de minge

Olimpiu Moruţan, Florinel Coman, Ovidiu Popescu şi Dennis Man au fost desfiinţaţi de Gigi Becali la finalul meciului Rapid Viena – FCSB, scor 3-1, în play-off-ul Europa League. Patronul vicecampioanei României susţine că cei patru nu vor mai juca în partida retur de pe “Arena Naţională” şi a explicat de ce.

Ovidiu Popescu a fost cel mai criticat jucător din lotul lui Nicolae Dică. Gigi Becali susţine că mijlocaşul central a dispărut timp de 30 de minute din meciul Rapid Viena – FCSB, scor 3-1, dar şi că acesta se ascundea pentru ca balonul să nu ajungă la el.

Moruţan, Coman şi Ovidiu Popescu, desfiinţaţi de Gigi Becali după Rapid Viena – FCSB 3-1

“Moruţan nu o să mai joace pentru că e emotiv, Coman la fel. O să fie altceva. Man şi Coman nu prea au mişcat. Moruţan e prea crud pentru nivelul ăsta, pe Man l-am lăudat prea mult, l-am ridicat în slăvi. Cuplul de fundaşi centrali ăsta e. Altul nu mai avem. Ce să facem? să îl schimbăm? Dacă Man şi Coman erau jucători adevăraţi, dacă erau în formă, atunci marcam 5 goluri azi.

Nistor juca în locul lui Moruţan dacă îl luam. Era măcel dacă îl aveam pe Nistor în echipă. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute. Trebuia să se ducă Pintilii să facă pressing la portar, iar el fugea de joc. Coman pasează aiurea, scapă singur şi nu face nimic. Aici nu e vorba numai de experienţă, ci de muncă. Coman trebuie să muncească pentru că nu poate să joace din talent toată viaţa”, a spus Gigi Becali la finalul meciului Rapid Viena – FCSB 3-1.