În minutul 69, la un contraatac al gazdelor, Moruțan l-a călcat cu talpa pe gleznă pe Marius Constantin, în careul oaspeților. Arbitrul partidei, Ovidiu Hațegan nu a stat o clipă pe gânduri și l-a eliminat pe mijlocașul de 19 ani, component de bază și al echipei naționale de tineret. Moruțan a ajuns la FCSB în acest an, după ce Gigi Becali l-a transferat în luna decembrie a anului 2017. Jucătorul a debutat în tricoul roș albaștrilor în iulie, în înfrângerea de la Giurgiu, scor 1-0.

Moruțan, două etape suspendare pentru cartonașul roșu încasat la Mediaș! Olimpiu Morutan in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, duminica 25 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
OlimpiuMoruțan a semnat cu FCSB în luna decembrie a anului 2017

Moruțan, două etape suspendare pentru cartonașul roșu încasat la Mediaș!

Olimpiu Moruțan nu a fost singurul care și-a aflat pedeapsa. Și dinamovistul Vlad Olteanu, eliminat și el, dar în urma a două cartonașe galbene, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei. De asemenea, conducerea celor de la CSU Craiova a primit o amendă de 10.000 de lei. Oltenii au fost taxați pentru incidentele din tribune de la meciul cu Dunărea Călărași, încheiat cu scorul de 1-0. Suporterii au utilizat atunci în mod repetat lasere și petarde, ambele fiind interzise pe arenele de fotbal.

Vasiler Miriuță a scăpat fără suspendare. Antrenorul echipei FC Hermannstadt, a primit numai o penalitate de 2.000 de lei. Fostul tehnician al câinilor a fost încadrat la capitolul 51 din regulament, care interzice “provocarea publicului sau a altor persoane”. De remarcat că Miriuță le-a arătat semne obscene fanilor din Călărași.

  • 4 partide are Olimpiu Moruțan în tricoul echipei naționale de tineret